Haberler

Cirque du Soleil'den Osmanlı Esintisi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü gösteri topluluğu Cirque du Soleil'den Rixos Hotels'e özel "Kaplumbağa Terbiyecisi" gösterisi

Sahne tasarımları, müzik ve dansları ile gösteri dünyasında devrim yaratan Cirque du Soleil, yaz boyunca Rixos Hotels misafirleri için özel olarak hazırlıkladıkları "Kaplumbağa Terbiyecisi" gösterisiyle sahne alacak

Yediden yetmişe her yaştan izleyiciyi kendine hayran bırakan, dünyaca ünlü gösteri topluluğu Cirque du Soleil, 8 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında Rixos Hotels misafirleri için sahne alacak.

Las Vegas'tan sonra ilk kez Antalya'da

Cirque du Soleil'in koreografı Jacques Marcotte'nin Türkiye'yi ziyareti sırasında Osman Hamdi Bey'in "Kaplumbağa Terbiyecisi" tablosu ve hikayesinden esinlenerek Rixos Hotels'e özel yepyeni bir gösteri hazırladı. Las Vegas dışında ilk kez bir otel için özel olarak hazırlanan bir koreografiyi sahneleyen Cirque du Soleil, müzik ve kostümlerinin titizlikle hazırlandığı bu özel gösteriyi, sadece Rixos Hotels'in misafirleri için Rixos Sungate'te sergiledi. 29 kişilik bir ekiple gerçekleşecek olan şov için Osmanlı döneminden esinlenen özel kostümlerle sunuluyor. Gösteri, 31 Ağustos'a kadar haftada 4 gün Antalya'da Rixos Sungate'de meraklılarıyla buluşacak.

Cirque du Soleil, Güneş Sirki

'Güneş Sirki' anlamına gelen Cirque du Soleil (CDS), 1984 yılında kurulan ve 4.000'den fazla sanatçısı olan Kanadalı bir gösteri sanatları topluluğu. Hayal gücünü zorlayacak işler yapan Cirque du Soleil, bugüne kadar toplamda 250 milyonu aşkın seyirciye ulaştı. Opera ve tiyatro sanatının içine akrobasi ve atletizmi katan görsel cümbüş,  izleyenleri büyülemeyi başaran, yaratıcı ve heyecan dolu bir deneyim.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Las Vegas Antalya Rixos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title