Haberler

Erzurum'daki Cirit Turnuvası Devam Ediyor

Güncelleme:

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Cirit Turnuvası, çeyrek final müsabakalarıyla devam etti.

Erzurum'daki cirit turnuvası- Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 26 bin lira ödüllü ve 80 sporcunun katıldığı turnuva, çeyrek final müsabakalarıyla devam ettiERZURUM (AA) - Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen cirit turnuvası, çeyrek final müsabakalarıyla devam etti.Cirit sporunu teşvik etmek ve yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla Erzurum Cirit Sahası'nda düzenlenen ve 8 takımın katıldığı turnuvanın çeyrek final müsabakalarında, Şengel Atlı Spor Kulübü, Yenişehir Atlı Spor Kulübü'nü yendi.Diğer müsabaka ise yaşanan sakatlıklar dolayısıyla at sayısı 5'in altına düşen Erzurum Atlı Spor Kulübü, Ejder Atlı Spor Kulübü karşısında hükmen yenik sayıldı.Yarın oynanacak final müsabakalarıyla sona erecek turnuvada birinci olan takıma 10 bin lira, ikinciye 7 bin 500, üçüncüye 5 bin, dördüncüye ise mansiyon ödülü olarak 3 bin 500 lira ile kupa ve madalya verilecek.Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ziya Gökalp Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvaya geçtiğimiz yıl Erzurum il elemelerinde gruplarında ilk ikiye giren 8 takımın katıldığını anımsattı.Ceylan, "İlk gün geçekleştirilen elemelerin ardından bugün de çeyrek final müsabakaları yapıldı. Yarın da final müsabakaları ile bu turnuva sona erecek. Erzurum'da 20 tane aktif cirit takımı var. Bunlar il elemeleriyle Türkiye şampiyonasına gidiyorlar. Bu turnuvaya toplam 8 takım katılıyor fakat Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de cirit sporunu ve diğer takımları da destekleyeceklerini belirttiler" dedi. -

Kaynak: AA / Güncel

Atlı Spor Kulübü Yenişehir Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title