Haberler

Çırçır Mahallesi'nde Sevgi Yürüyüşü

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Çırçır Mahallesi’nde partililerle birlikte sevgi yürüyüşü yaptı.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, Çırçır Mahallesi'nde partililerle birlikte sevgi yürüyüşü yaptı.

Akşemsettin Veysel Karani Camii'nde Cuma namazını kılan Aydın, cami cemaatiyle sohbet etti. Ardından Çırçır'a geçen Remzi Aydın, mahalle sakinleri ve esnafıyla selamlaşarak görüş alışverişinde bulundu. Minik saksıda çiçeklerin hediye edildiği sevgi yürüyüşüne, Ak Parti Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Ak Parti Eyüp Kadın Kolları Başkanı Tuba Akın ve partililer katıldı.

Mahallede sevgi gösterileriyle karşılanan Remzi Aydın, esnafların ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek sorularını cevapladı. 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye açısından büyük bir dönemeç olduğunu söyleyen Aydın, "Bizim yolumuz millete hizmet yoludur. Kimseyi ayırmadan, herkese eşit yaklaşarak, istişare edip elimizden gelen en büyük gayreti göstererek en iyi hizmeti götüreceğiz inşallah. Eyüp için neyi nasıl yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Vatandaşlarımız ne istiyor, bizden ne bekliyor, nerede eksiklikler var hepsini tespit ettik. Çözümün bir parçası olmayan sorunun bir parçası olur. Eyüp Belediyesi'nin bu zamana kadar yaptığı hizmetlerin hacmini genişleteceğiz ve daha çok insanımıza ulaşıp projelerimizi gerçekleştireceğiz. Mutluluğun ve huzurun adresi Eyüp her şeyin en iyisine layıktır" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Remzi Aydın Ak Parti Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title