Haberler

Çırçır'da Fesleğen Dağıtımı ve Açıkhava İftarı

Güncelleme:

Eyüp Belediyesi'nin Ramazan süresince mahallelerde verdiği Açıkhava iftarları ilgi odağı oluyor.

Eyüplüler, parklarda, okul bahçelerinde, sokaklarda komşularıyla biraraya gelip birlikte oruç açıyor, Ramazanın maneviyatını birlikte soluma şansı buluyor.

Eyüp Belediyesi'nin 8 Temmuz Salı günkü iftar programı Çırçır Mahallesi'nde yapıldı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, iftar programı öncesi Çırçır Mahallesi sakinlerine fesleğen dağıtarak onlarla sohbet etti.

Eyüp Belediyesi'nin Çırçır Mahallesi İmar Blokları top sahasındaki iftar programına yoğun katılım oldu. Çocuklar Hacivat Karagöz gösterisiyle eğlenceli dakikalar geçirdi. Tasavvuf müziği dinletisinin ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti yeraldı.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, iftar yemeğine katılan Çırçır sakinlerine çok teşekkür ederek "Bu sene Ramazan çok bereketli Eyüp Sultan'da. Bosna Hersek'teki kardeş şehrimiz Brcko'da iftar yemeği verdik. Ayrıca Anadolu'da Açıkhava iftarları organize ediyoruz. Bu akşam Kastamonu Azdavay'da iftar veriyoruz. Onlar memleketlerinde, bizler de burada iftar sofralarında buluşuyoruz. Kastamonu Abana, Çatalzeytin ve Seydiler ilçelerinde de iftar programlarımız olacak. Ben Anadolu'da bizim iftar programlarımızda oruç açan tüm kardeşlerimize selam ve sevgilerimi yolluyorum. Bu sene Kastamonu'dan sonra Giresun, Sivas il ve ilçelerinde iftarlarımız olacak. Ayrıca her gün Eyüp Sultan Camii'nin arkasındaki Tarihi Cülus Yolu'nda iftar yemeklerimiz, Meydan'da Ramazan programlarımız oluyor hepinizi bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Remzi Aydın Kastamonu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title