Haberler

"Çıplak Olmaktan Hiç Çekinmedim"

Güncelleme:

İtalyan sinemasının güzel yıldızı Monica Bellucci hayatı ile ilgili tüm sırları anlattı.

Klasik İtalyan güzelliğinin perdedeki son temsilcilerinden Monica Bellucci, yeni filmi 'Sıcak Bir Yaz'ın (Un Ete Brülant) ilk gösteriminin yapıldığı Venedik Film Festivali'nde tüm dikkatleri üzerine çekince Sinema dergisi de, 20 yıllık oyunculuk kariyeri bulunan Bellucci'nin meslek hayatını mercek altına aldı.

47 yaşında bir oyuncusunuz. Yaşlanmayı kariyeriniz açısından bir engel olarak görüyor musunuz?

"Yaşlanmak çok güzel. Şu anda, hem kişisel hem de profesyonel anlamda 20 yaşındakinden daha iyi hissediyorum. Olgunlaşmış bir meyve gibiyim; tatlı ve sulu."

"ESTETİKTEN YANA DEĞİLİM"

Bedeninizin geçen zamana tepki verdiğini hissediyor musunuz?

"Tabii ki veriyor ama umursamıyorum. Böyle şeyleri hiçbir zaman çok kafama takmadım. Plastik cerrahiye başvurmaktan yana da değilim. Bütün o genç ve güzel kızların gereksiz yere yüzleriyle ve vücutlarıyla oynamalarını da anlamıyorum."

"ÇIPLAKLIKTAN ÇEKİNMEM"

Ama yine de Sophia Loren ya da Claudia Cardinale'nin mirasçısı olarak görülmenizde fiziksel görünümünüzün önemli rolü olduğunu düşünmüyor musunuz?

"Bu benim için büyük bir onur çünkü o kadınlar bana müthiş duygular yaşattılar. Loren ve Cardinale çok harika, çok gerçek, çok İtalyan vücutları var. Koyu ve açık, duyarlı ve gizemli, genç ve olgun, hepsi bir arada..."

Mesleğe model olarak başladığınız için oyuncu olarak ciddiye alınmadığınızı düşündünüz mü hiç?

"Evet, insanlar yıllarca bana oyuncu olmak isteyen şu modellerden biri gözüyle baktı. Ne tuhaftır ki, kimse şarkıcılıktan oyunculuğa geçenlere, yetenekli olmasalar bile aynı gözle bakmıyor halbuki. Galiba yeteneksizlik, güzelliğe göre daha fazla hoşgörüyle karşılanan bir şey."

Yeni filminiz 'Sıcak Bir Yaz'da vücudunuzu sergiliyorsunuz. Hala kendinizi rahat hissediyor musunuz bu konuda?

"Eğer film için bir anlamı varsa, gerekliyse; evet. Çıplak olmaktan hiç çekinmedim, şimdi de çekinmem. Söylediğim gibi, vücudumuzda birçok duygu gizli ve işte o duyguları iletebildiğiniz oranda iyi bir oyuncu oluyorsunuz."

"YAŞLANMAK YARAYABİLİR"

O çıplak sahnelerin bugün bir seks ikonu olarak görülmenizde de büyük etkisi var mı?

"Seks ikonu olmak için artık çok yaşlıyım. O yüzden erkeklerin hala bana, "Senin için bileklerimi keserim" gibi şeyler söylemeleri komik geliyor. Bundan sonra erkeklerin aklını başından alan kadınlardan ziyade anneleri, teyzeleri oynayacağım. Yaşlanmak bir oyuncu olarak bana yeni fırsatlar sunacak diye düşünüyorum."

"HOLLYWOOD'A AİT DEĞİLİM"

Hem Avrupa filmleri hem de büyük Hollywood projelerinde yer aldığınız bir kariyeriniz oldu. Bu iki dünya arasında yaşamak nasıl bir şey?

"Aslında Roma ile Paris arasında bir hayatım var. Amerikalı yönetmenlerin, filmleri için beni düşünmeleri tuhaf geliyor çünkü aslında Hollywood'a ait değilim ve bu da hoşuma gidiyor. Böylece İtalya'da Giuseppe Tornatore ve Gabriele Muccino gibi yönetmenlerle, Paris'te Gaspar Noe'yle ve Amerika'da Wachowski'ler, Terry Gilliam ya da Mel Gibson'la çalışma şansı buluyorum. Hollywood'un özel bir enerjisi var. Çok çekici ama aynı zamanda insana fazla gelen bir enerji bu. Orada yaşamaya alışabileceğimi hiç sanmıyorum."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Monica Bellucci Hollywood Venedik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title