Haberler

Çıplak Kadınları Meyve Tabağı Yapan Bara Tepki Yağdı

Güncelleme:

Avustralya'da bir bar, çıplak modelleri meyve tabağı gibi kullanarak tropik meyveleri kadınların üzerine koydu. Sosyal medyada fotoğraflara büyük tepki yağdı.

Avustralya'da yapılacak bir parti için çıplak bayan modelleri meyve tabağı olarak kullanan bara, sosyal medyadan büyük tepki yağdı.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Parti için hazırlanan bar; tropikal temalı, ilginç bir parti yapmak istedi. Bunun içinse çıplak bayan modelleri yatırıp tropik meyveleri modellerin üzerine dizdiler. Başta büyük ilgi gören ve şaşırtan partinin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Ancak sosyal medyadan fotoğraflara tepki yağdı. Takipçiler, kadınları nesneleştirdikleri için birçok eleştiride bulundu.

FOTOĞRAFLARI ÇOK İĞRENÇ BULDULAR

Sosyal medyadan fotoğrafları görenler, üzerlerinde hiçbir şey olmayan kadınların hem çok iğrenç göründüğünü hem de insanı bir nesne gibi kullanmanın berbat birşey olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avustralya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (110)

CANER CAN:

BİR KADIN NASIL BU KADAR ONURSUZ VE KARAKTERSİZ OLABİLİR. ?AKIL ALIR GİBİ DEĞİL.

50
5
yanıtYanıtla
m.ağaoğlu.:

kıyamet yaklaşırken bunların olması gayet normal.

37
4
yanıtYanıtla
TOLGA:

Burda tabağın dibini sıyırmak gelenektir ona göre.

31
8
yanıtYanıtla
VANLI GÖKHAN:

Allahın dini kadınları özgürleştirirken kadını obje olarak kullanan islam dışı tüm inanışlar kadını meta olarak görmüştür. . . . Kadını diri diri gömülmekten çıkarıp, cenneti kadının ayağının altına cenneti veren dinin adıdır İSLAM. . .

33
4
yanıtYanıtla
DENİZ:

İŞTE İSLAM ÖRTÜNME EMRİNİ VEREREK KADINI ÜSTÜN VE DEĞERLİ KILAR.

34
2
yanıtYanıtla
IşıkMobil-IOS:

Birde Islam kadına değer vermiyor diye alay ediyorlar.İslam dışında kadını koruyup yücelten bir tek din yoktur.İslam mükemmeldir müslümanım diyenlerin kadınlarına yaptıkları Allah'ın dinine asla zarar vermeyecektir,aksine onların verdikleri zarar ancak kendilerinedir.

32
3
yanıtYanıtla
ALLAH BİR.........:

RABBİM NE KADAR DA SABIRLI Kİ ONLARI HELAK ETMİYOR. . . . BAZI YORUM YAPAN ARKADAŞLARA DA PEK ŞAŞIRDIM. . . .

30
4
yanıtYanıtla
hakim:

meyve bittikten sonra tabagi kim yikiyor

33
1
yanıtYanıtla
Sevda:

Suç oraya uzanıp yatan onursuzlarda. Zorla mı yaptırıyorlar kardeşim.Kadın dediğin onurlu olur biraz. Özelini gizlemesini bilir. Ahlaksız rezil insanlığın yüz karaları..

17
10
yanıtYanıtla
xMobil-ANDROID:

ne çıkarsa basiortululerden cikiyo demi bunlarinda basiortulu

7
20
yanıtYanıtla
Tüm 110 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title