Haberler

Cip Kelkit Çayı'na Uçtu: 4 Yaralı

Sivas'ın Koyulhisar İlçesi yakınlarında kontrolden çıkan cip Kelkit Çayı'na uçtu.

Sivas'ın Koyulhisar İlçesi yakınlarında kontrolden çıkan cip Kelkit Çayı'na uçtu. Suya gömülen araçta yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay öğle saatlerinde ilçeye bağlı Akseki Köyü girişinde meydana geldi. 24 yaşındaki Yasin Ayın yönetimindeki 41 FB 058 plakalı kiralık cip D-100 karayolu üzerinde seyir halindeyken, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak Kelkit Çayı'na uçtu. Koyulhisar'dan Suşehri'ne düğün alışverişine gelenlerin bulunduğu cip kısa sürede suya gömüldü. Kazada araç sürücüsü Yasin Ayın ile birlikte 40 yaşındaki Fatma Pınarbaşı, 35 yaşındaki Gülsüm Sevim ve 27 yaşındaki Ahmet Alkan yaralandı. Araçta boğulma tehlikesi geçiren yaralıların yardımına çevreden kazayı görenler koştu. Sudan çıkarılan yaralılar, ambulansla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan yaralılardan durumu ciddi olan Fatma Pınarbaşı, Gülsüm Sevim ve Yasin Ayın, ambulanslarla Sivas'taki hastanelere sevk edildi. Ahmet Alkan'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Görgü tanıkları suya uçan aracın hızlı olduğunu belirtirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Koyulhisarsivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koyulhisar Akseki Kelkit Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

GÖKMEN YALÇIN:

YARALI VATANDAŞIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLLERİM

0
0
yanıtYanıtla
GÖKMEN YALÇIN:

YARALILARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR DİLERİM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title