Haberler

Adana'da TIR'ın Altına Giren Cip 3 Kişiye Mezar Oldu

Güncelleme:

Adana'da jeep'in bir TIR'ın dorsesine çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Adana'da  Mahmut Doğan yönetimindeki 06 DT 4440 plakalı cip  Mehmet Yalçın yönetimindeki 31 DS 862 plakalı TIR'a arkadan çarptı, kazada cip'in içerisinde bulunan 3 kişi hayatınıu kaybetti.

CİP TIR'IN ALTINA GİRDİ

Kaza, saat 00.30 sıralarında D-400 Karayolu Temsa Fabrikası önünde meydana geldi. 40 yaşındaki Mahmut Doğan yönetimindeki 06 DT 4440 plakalı cip, 'U' dönüşünü yapan önündeki Mehmet Yalçın yönetimindeki yemeklik sıvı yağ yüklü 31 DS 862 plakalı TIR'ın altına girdi.

DİKATSİZLİK VE AŞIRI HIZ KAZAYA SEBEP OLDU

Dikkatsizlik ve aşırı hız nedeniyle meydana gelen kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

CİP KULLANICISI OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

TIR'ın dorsesi çevrede bulunan bir fabrikadan gelen iş makinesi yardımıyla kaldırılarak araca ulaşılabildi. Kazada araç sürücüsü Mahmut Doğan ile 46 yaşındaki Abdulhalim Doğan ve 46 yaşındaki Ahmet Okyar olay yerinde hayatlarını kaybetti. Ağır yaralanan 20 yaşındaki Hakan Doğan ise ambulansla Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

"ÇOK SÜRATLİYDİ"

Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Hakan Doğan'ın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis tarafından gözaltına alınan ve kaza sonrası şoka girdiği gözlenen TIR sürücüsü Mehmet Yalçın, "Sağa çektim durdum. Araba geliyordu. Araba geçti. Başımı dışarı çıkardım arkaya baktım. Uzakta görünüyordu. Bende sinyali verdim çıktım. Ne zaman yetişti bana bilemiyorum. Çok süratliydi" dedi.

Hurdaya dönen otomobilde bulunan cesetler Adana Büyükşehir Belediyesi Can-Kur ekiplerinin çabaları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılabildi. Kaza sonrası ulaşıma kapanan D-400 Karayolu Tarsus-Adana istikameti TIR'ın kaldırılması sonucu ulaşıma açılabildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Yalçın Mahmut Doğan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

benyeniocak@hotmail.fr:

hem jiptekiler alklollüymüş neşeli hayat saçmalama lütfen.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title