Haberler

Genç Adam, Cinsiyet Değiştiren Çocukluk Arkadaşı ile Evleniyor

Güncelleme:

27 yaşındaki İngiliz adam, cinsiyet değiştirerek kadın olan çocukluk arkadaşına ilk görüşte aşık olmuş ve bu yüzden evlenme kararı almış.

Çocukluk yıllarını en iyi arkadaşı Kevin ile futbol ve Playstation gibi erkeksi oyunlar oynayarak geçirdiğini söyleyen Dodd, zamanla birbirlerinden koptuklarını ve onu 15 yaşından 21 yaşına dek hiç görmediğini söyledi.

BİR PARTİDE DENK GELDİLER

Çocukluk arkadaşı Kevin'ı yıllar sonra ilk kez bir doğumgünü partisine Fay Purdham isimli bir kadın olarak geldiğinde gördüğünü söyledi.Çocukluk yıllarını en iyi arkadaşı Kevin ile futbol ve Playstation gibi erkeksi"oyunlar oynayarak geçirdiğini söyleyen Dodd, zamanla birbirlerinden koptuklarını ve onu 15 yaşından 21 yaşına dek hiç görmediğini söyledi.

"ÇOK GÜZEL KADIN OLMUŞ"

Dodd ilk başta karşısındaki kadının çocukluk arkadaşı Kevin olduğunu kabullenmekte zorlandığını kabul etti ancak "Onun artık çok güzel bir kadın olduğunu ve önemli olan tek şeyin de bu olduğunu" söyledi.

Evlenmeyi planladığı eski arkadaşına "İlk görüşte âşık olduğunu" söyleyen Dodd, "O tepeden tırnağa büyüleyici bir kadın ve ben gerçekten çok şanslı bir adamım" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Playstation Yaşam Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

ZOBU:

Erkek erkegede iliski olabilir sakinca yoktur:

5
35
yanıtYanıtla
AzeriMobil-IOS:

Cocukluk arkadaşım Muzaffer nerdesin ???

18
15
yanıtYanıtla
ZM:

Mide bulandırıcı.

27
3
yanıtYanıtla
MimarMobil-IOS:

Yobaz yorumları bekleyenlere söylüyorum şuan en yakın arkadaşınızın kadın olsuğunu düşünün sizde onla evlenin bakalım mideniz kaldırıyomu bunu bile normal bişeymiş gibi aktarmaya çalışıyorsunuz iğrençsiniz

26
2
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

vallahi midem bulandı

23
4
yanıtYanıtla
ref:

bakalım bizim yobazlar bu konuda ne diyecek

6
20
yanıtYanıtla
şeymaMobil-IOS:

hadi lan nerdesinşz dinci troller,,,yorumlarınız gecikmiş

6
18
yanıtYanıtla
Adamin Biri:

Tayyibin sucu :)))

13
11
yanıtYanıtla
CEMELE..mobilWeb@haberler.com:

Yav yinemi ingilizler insani hasta eder bunlar.

14
6
yanıtYanıtla
MahoMobil-IOS:

Dince helaldir (Hıristiyan lıkta)

3
16
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title