Haberler

Cinsel İçerikli Film Yıldızlarının Aldıkları Para Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Cinsel içerikli film sektörünün ünlü menajeri Derek Hay, sektördeki ünlü yıldızların binlerce dolar kazanırken, amatör oyuncuların en fazla 300 dolar aldıklarını söyledi.

Cinsel içerikli film sektörünün ünlü menajeri Derek Hay, bu alanda çalışan kadın ve erkeklerin ne kadar kazandığını açıkladı. Rakamlar hepimiz şaşırtacak kadar düşük.

AMATÖR OYUNCULAR EN FAZLA 300 DOLAR ALIYOR

Cinsel içerikli film sektörünün ünlü menajeri Derek Hay bu kazançların hiç de beklendiği gibi olmadığını açıkladı. Dünya genelinde her saniye 28 bin insan internet üzerinden cinsel içerikli film izliyor. Milyar dolarlık bir endüstriden söz ediyoruz. Ünlü yıldızlar binlerce dolar kazanırken, ancak amatör oyuncular 300 dolar alıyor.

ORTA SEVİYELİ OYUNCULAR SAHNE BAŞINA BİN DOLAR ALIYOR

LA Direct Models adlı ajansın sahibi olan Derek Hay, sektöre sürekli oyuncu buluyor. Pek çok ünlü yıldızın da menajeri. Ayrıca kendisi de sektörde oyuncu olarak görev yapıyor. Hay'e göre orta seviye bir kadın oyuncu sahne başına bin dolar kazanıyor.

BAŞKA BİR KADIN VARSA 600 DOLAR

Eğer sahne başka bir kadın ile geçiyorsa kazanç 600 dolarlara kadar düşüyor. Bu kazanç karşı oyuncunun ününe göre yüzde 10 ile 20 arasında artabiliyor ya da azalabiliyor.

ÇOK ÜNLÜLER YILDA 500 BİN DOLAR KAZANIYOR

Derek Hay, pek çok kişinin cinsel içerikli film endüstrisindeki gelirlerin çok yüksek olduğunu düşünerek bu alana yöneldiğini ama gerçekte hiç de öyle olmadığını söylüyor. Ona göre yılda 500 bin doları ancak çok ünlü kadın oyuncular kazanıyor.

Hay'e göre pek çok standart işte çalışan cinsel içerikli film oyuncularından daha fazla kazanıyor. Bu sektörde kameramanlar 600 dolar, yönetmenler 1000 dolar, senaryo yazarı 300 dolara kazanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title