Haberler

Cinnet Getiren Baba Ailesini Katledip İntihar Etti: 4 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Ankara'da iddiaya göre kızı taciz edildiği için cinnet getiren baba, eşinin ve çocuklarının üzerine kurşun yağdırıp intihar etti. Olayda 4 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Ankara Etlik'te oturan Ahmet C. henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet getirerek eşi Pembe C., oğlu Cihat C., kızları Aliye, Hamidiye ve Satı C.'ye kurşun yağdırdıktan sonra göğsüne kurşun sıkarak intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

4 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Ahmet, Pembe, Aliye ve Cihat C.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

2 KIZI YARALI KURTULDU, BİRİNİN DURUMU AĞIR

Yaralı halde bulunan Hamidiye ve Satı C. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve GATA'ya sevk edildi. Hamidiye C.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KIZI TACİZ EDİLDİĞİ İÇİN CİNNET GETİRMİŞ

Ankara'da cinnet getirip eşinin ve çocuklarının üzerine kurşun yağdırıp intihar eden baba Ahmet C.'nin, kızlarından birinin 2013 yılında Bodrum'da tacize uğradığını ve bu bilgiyi öğrendiği için olayı gerçekleştirdiği iddia edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hamidiye 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (120)

Değerlerimiz Mobil-IOS:

Diziler sinama filimlrri show programları toplumumuzu bu hale getirdi günah olan yasak olan ayıp olanı normal gösterdiler bu dizilir filimlrr namus diye bişey kalmadı evlisi bekarı nişanlısında aldatmanın haklı sebeblere dayandırıldık özendirildik yediğimiz ictiğimiz dinlediğimiz izlediğimiz şeyler bizi bu hale soktu bunlar bilicli bir şekilde türk toplumun yapısını değiştirmeye yönelik büyük düşmanlarımızın planları

52
2
yanıtYanıtla
Tülay çam:

Aynen Katılıyorum!!

yanıt9
yanıt0
PARA GELSİN ÜLKE YANMIŞ TIN:

AKP TÜRKİYESİ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

42
10
yanıtYanıtla
........................................:

kardeşim gideydinde tacizcilerin üzerine mermi yağdıraydın suçsuz çoluk çocuğu niye öldürdün

38
0
yanıtYanıtla
Ege'nin incisi Mobil-IOS:

Ankaralılar zaten,cahil görmemiş ne beklenır başka

4
33
yanıtYanıtla
AVCITURK:

EGELI BU YORUMUNDAN SEN VE SENIN GIBILERIN GAYET GENIS MEZHEPLI OLDUGUN ANLASILIYOR.

yanıt2
yanıt0
SURIYE:

Arkadaşlar ben Suriyede ve Kandilde YPG Terör Devletinin Kurulmasini istemiyom Ne bu Hergün Şehit Haberleri Gelecene Şehit Analari Agliyacana Suriyeye Girer Kökünden Kazir Cikarsin Terörle Mücadele böyle yapılmali Zaten en Son Sözü Asker Söyler

11
25
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

WAYBEE: ülkemizde 90 senedir iman ve ahlak buhrani var, , hicbir care ve cözüm, , imanin ve ahlakin yerini dolduramamaktadir. . . . İSTATİSTİK Mİ YAPTIN DİNGİLSEN 14 YILLIK SÜREYİ Bİ DEĞERLENDİR

32
1
yanıtYanıtla
tam 35Mobil-IOS:

Ankara bu normal bütün cahil kesim orada.

6
27
yanıtYanıtla
mamaklı:

izmir alev alev

yanıt3
yanıt0
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title