Haberler

Çinliler Düziçi'nde Endüstri Parkı Kuracak

Güncelleme:

Bir grup Çinli iş adamı, 10 bin kişiye istihdam sağlayacak endüstri parkı kurmak için Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde inceleme yaptı.

Çinli iş adamı Song Zi Bin başkanlığındaki heyet, Osmaniye'ye bağlı Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı'nın daveti üzerine yatırım amaçlı olarak ilçeye ziyarette bulundu. 

Yaptığı ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Zi Bin, bölgenin otoyol ile demiryolu güzergahında bulunması ve limana yakın olmasının avantaj sağladığını söyledi.

10 BİN KİŞİYE EKMEK KAPISI OLACAK

Ziyaretin faydalı geçtiğini anlatan Zi Bin, tekstil, otomotiv yan sanayi, güneş enerjisi, metal sanayi, mobilya gibi sektörlere yönelik fabrikalar kurmayı düşündüklerini aktardı.

Endüstri parkının 10 bin kişiye istihdam sağlayacağını vurgulayan Zi Bin, yetkililerle arazi tahsisi konusunda görüştüklerini kaydetti.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Ökkeş Namlı Osmaniye Düziçi Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (40)

erdogan orospudsadas@abv.bg:

elin adami kendi dogasini batiracagina aptallarin ulkesine gelir fabrikasini kurar, atom bombasinida kurar, basbakan ise paraya bakar, bu kadar rezil bir hukumet gormedi dunya

8
24
yanıtYanıtla
sivaslıtheturkich3@gmail.com:

ee adamlar asgari ücretin türkiyede çinden bile düşük olduğunu duyunca gelir tabi :) yaşasın ucuz iş gücü yaşasın tam bağımsız türkiye :)

19
7
yanıtYanıtla
Sallama Sivaslıosman_kardas59@hotmail.com:

Çinde asgari ücret 2012 yılı 164 USD doları, Oda eb gelişmiş bölgesinde. Normal asgari ücret YILLIK 1400 USD Doları Yani 1400/12= 117 $ aylık. Sivaslı bi yorum yazmadan önce google den haber araştırmayı öğren. Çinde herşey devletin olduğu için devlet zengin insanlar fakir üzerlerine kıyafet almaya paraları yok. Sadece merkezlerde büyük şirketlerki çoğu ABD Avrupa firmaları onlar biraz iyi para veriyor. Evler 30-40 mt2. Ha birde orada sıkıysa greve git. Bak ne oluyor. Aklınca T.C. devletini eleştiriyorsun. T.C. Vatandaşları Çin e göre refah seviyesi en az 3-4 kat daha fazla.

yanıt0
yanıt0
görkem ekereker.1999@hotmail.com:

çok cahilsin

yanıt0
yanıt0
emrahemrah_xd@hotmail.com:

inş. olmaz dogalnın güzelligine yazık olacak

12
10
yanıtYanıtla
pamuk karaece2134@gmail.com:

yakında osmaniye yi de bdp alacak demektir bu :)

8
9
yanıtYanıtla
Ökkeşokkes1964@gmx.de:

zekanıza hayran kalmamak mümkün değil...

yanıt0
yanıt0
esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

hayirli ugurlu olsun daha buyuklerini gormek isteriz

13
4
yanıtYanıtla
Uyanmayınislam-bilimcom@hotmail.com:

Müjdeler olsun! Afrika'yı 300 yıldır sömüren batı'dan sonra Afrika'nın resmen kanını emen Çin, Türkiye'nin de son gelişmeler sonrasında artık Afrika'ya dahil olabileceğini düşünüp Türkiye'yi de kuşatma altına alıyor!.. Kınanızı yakarsınız artık!...

10
6
yanıtYanıtla
ISMET KADIOGLUismet.kadioglu@web.de:

Cinliler...Kendi ülkelerini pislettikleri gibi buralarida batirirlar.............

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title