Haberler

Çinli Taraftarlar, Burak Yılmaz'ın Milli Takım Kampına Katılmasına Sinirlendi

Güncelleme:

Beijing Guoan'lı taraftarlar, Burak Yılmaz'ın geldiğinden beri 2 maçta oynamasına rağmen Milli Takım kampına gitmesine sinirlendi, "Bizi aldattı" ifadelerini kullandı.

Sakatlığı nedeniyle bir türlü forma giyemeyen Burak Yılmaz Çinli taraftarlar tarafından sürekli tepkiyle karşılaşıyor. Şimdi de Milli Takım kampına katılmasına büyük tepki var.

"BİZİ ALDATTI"

Beijingli futbolseverler, sakatlığı sebebiyle biri ilk 11 olmak üzere sadece 2 maçta forma giyebilen Burak hakkında, "Bizi aldattı. Sakatlığını öne sürerek burada oynamıyor ve yalnızca Türkiye Milli Takımı'nı düşünüyor" şeklinde yorumlar yapıldı. Kulübün resmi internet sitesinde ise golcü futbolcuya destek verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Tevfik Bardakci:

Kaynagi belli degil alniz bu haberin. Nasil cildirmislar yani? Adam milli takiminda oynamaya gidiyor, bundan daha dogal ne olabilir ki? Ayrica Cenk Tosun disinda bu seviyeyi tanimis baska santraforumuz yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title