Haberler

Çinli Akrobatlar Büyüledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı’nda sahne alan Peking Acrobats topluluğu, görenleri hayrete düşürecek hareketler yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı'nda sahne alan Peking Acrobats topluluğu, görenleri hayrete düşürecek hareketler yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Çocuk Eğitim ve Eğlence Fuarı'nda 2. güne Peking Acrobats topluluğunun gösterisi damga vurdu. Çinli akrobatlar yaptıkları birbirinden zor hareketlerle görenleri hayran bıraktı. Gösteride çocuklar kadar, büyükler de çok eğlendi. Çocuk Eğlence ve Eğitim Fuarı'na gelen her yaştan insan kendine bir eğlence buluyor. Fuar alanındaki gösteriler, çocukları da büyükleri de eğlendiriyor. Peking Acrobats topluluğunun gösterisi de 7'den 70'e büyük beğeni topladı. İnanılmaz zor hareketleri başaran Çinli kızları görenler, "Bu kızların adeta kemikleri yok. Bu hareketleri nasıl yapıyorlar" dedi.

Çocukların da şaşkınlık ve heyecanla izledikleri gösteri, yaklaşık bir saat sürdü. Çinli kız ve erkek akrobatlar, gösteri boyunca izleyenlere heyecanlı ve keyifli anlar yaşattı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title