Haberler

Cıne5 Bir Demet Yasemin

Güncelleme:

BUGÜN /CANLI YAYIN

YAYIN SAATİ:17:45

Hafta içi her gün saat 17:45'DE CINE5 ekranlarında canlı olarak yayınlanan Yasemin Bozkurt'un sunduğu"Bir Demet Yasemin" de bugün canlı yayın konuğu; İnanır ailesinin sinemadaki başarılı ismi LEVENT İNANIR..

Levent İnanır, oyunculuk kariyerini ve dayısı Kadir İnanır'ın hastalığı ile İnanır ailesinin yaşadıklarını canlı yayında anlatıyor.

Programda ayrıca 1997-99 yıllarında televizyona damgasını vuran " Yasemin'in Penceresi" programından unutulmaz ve özel bölümler de programın nostalji köşesinde yer alacak. Sezen Aksu'dan, İbrahim Tatlıses'e, Beyaz'dan Gülben Ergen'e bir çok ünlü isimle gerçekleştirilen çok özel sohbetler bu bölümde ekranlara gelecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yasemin Bozkurt Kadir İnanır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır? 31 Mart Yerel Seçimleri 2. Tura kalırsa ne olur? Seçim ikinci tura kalırsa ne zaman, hangi tarihte yapılacak? Merve Veziroğlu'nun eşi tutuklandı mı? Merve Veziroğlu davasında son durum ne? 31 Mart 2024 yerel seçimleri iptal edilirse ne olacak? Bir sonraki yerel seçim ne zaman olacak? Selim Arslangiray kimdir? Zafer Partisi Eskişehir- Seyitgazi Belediye Başkan adayı Selim Arslangiray kaç yaşında, nereli? 28 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? Seçimden sonraki gün tatil mi? 1 NİSAN tatil mi? Okullar seçimden sonraki gün (Pazartesi) tatil mi? Nerede oy kullanacağım? E- Devlet sorgulama ekranı! 31 Mart günü nerede oy kullanacağım? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 28 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? DEM Parti Zonguldak Merkez Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Zonguldak Merkez adayı Ceylan Turğut kimdir? DEM Parti Yozgat Merkez Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Yozgat Merkez adayı Merve Eylül Bütün kimdir? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 28 Mart Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? DEM Parti Yozgat Yerköy Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Yozgat Yerköy adayı Tülin Üçdal kimdir? DEM Parti Yozgat Sorgun Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Yozgat Sorgun adayı Doğan Karakoç kimdir? DEM Parti Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkan adayı kim? DEM Parti Yozgat Boğazlıyan adayı Şervin Özviran kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title