Haberler

Çine Madranspor'da Uyum Sağlandı

Bu sezon 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Çine Madranspor’da futbolcuların antrenmanlarda gösterdiği uyum yüzleri güldürüyor.

Bu sezon 3.Lig 2.Grup'ta mücadele edecek olan Çine Madranspor'da futbolcuların antrenmanlarda gösterdiği uyum yüzleri güldürüyor.

Futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnun olduklarını belirten Çine Madranspor'un Başkanı Ali Örter, "Futbolcularımızın takıma adaptasyonu üst düzeyde. Çine'ye de uyum sağladılar. Yönetim olarak da profesyonel lige geçişte yaşayacağımız sorunları asgariye indirmeye çalışıyoruz" dedi.

NOKTA TRANSFERLER GELECEK

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve her an sonuç alabileceklerini dile getiren Örter şunları söyledi: "Üç nokta transfer hedefimiz var. Bu transferler her an bitebilir. Transfer dışında tesislerdeki çalışmalar sürüyor. Antrenman sahasına çim serildi. Bu sıkıntıyı atlattığımızda çok önemli bir sıkıntının üstesinden gelmiş olacağız" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title