Haberler

Çine Madran ve Soma Maden Şehitleri İçin Oynadı

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor,geliri Soma'daki maden şehitlerinin ailelerine bağışlanması için oynanan karşılaşmada Somaspor'u ağırladı. Karşılaşmayı Somaspor Ersin'in 35.dakikada kafayla bulduğu golle 1-0 kazandı. Karşılaşmaya Aydın ve Çineliler beklenen ilgiyi göstermedi.

Her iki takımın bir çok oyuncu denediği karşılaşmaya Çine Madranspor Emre Kızılboğa, Muhittin,Efe, Sezer, Mehmet, Bartu, Mustafa, Sabahattin, İbrahim, Uğur, Hakan Kuş 11'i ile başladı. Somaspor ise Serkan, Ertuğrul, Mehmet, Selim, Ümit, Ersin, Yahya, İlyas, Serhat, Tunç, Tuncer 11'i ile başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım birbirini denedi. 35'te Tunç'un sağ taraftan kullandığı kornerde Ersin kafayla topu ağlara gönderdi. İkinci yarıda Çine Madranspor rakibinin üzerine yüklenirken, Somaspor ikinci yarıda oyuna giren Fevzi ile kontrataklarla gol aradı. 68'de kornerden gelen topu takip eden Bartu'nun şutu direkten döndü. Karşılaşma 1-0'lık skorla Somaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇTAN NOTLAR:

-Her iki takım sahaya Kalbimiz Soma'da pankartıyla çıktı.

-Somaspor Başkanı Sinan Vardar, maçı Çine Madranspor atkısıyla izledi.

-Karşılaşmayı CHP Aydın Eski Milletvekili Fatih Atay, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken,, Çine Madranspor Başkanı Ali Örter ve Çine Madranspor yönetimi izledi.

- Soma'dan gelen 1 otobüs taraftar takımlarını destekledi. Taraftarlar, 'Her yer Soma, her yer karanlık' sloganı attı.

SİNAN VARDAR: "EN KISA SÜREDE SOMASPOR BİR ÜST LİGLERDE OYNAYACAK"

Aydınlılara ve Çinelilere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Somaspor Başkanı Sinan Vardar, maç sonrası yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: "Aydınlılara ve Çinelilere çok teşekkür ederim. Sağolsunlar Soma'yı bağırlarına bastılar. Çine Madranspor'un başkanı başta olmak üzere bizi çok güzel ağırladılar ve mahçup olduk. Güzel bir maç oldu. İki takım açısından iyi bir hazırlık maçı olduğunu düşünüyorum. Teknik direktörler takımlarının eksiklerini gördüler. Somaspor olarak bu sene ilk hazırlık maçımızı da yapmış olduk. Aydınlılara ve Çinelilere teşekkür ediyorum. Somaspor taraftarı bu sene takımlarıyla iftihar edecekler. Soma'da yalnız futbol değil bir takım sosyal projelerle ilgili olarak çalışmalarımız da var. İnşallah Soma'da çok güzel işlere imza atıp taraftarımızı mutlu edeceğiz. En kısa sürede Somaspor bir üst liglerde oynayacak"

ÖRTER: "İDDİALI BİR SOMASPOR OLDUĞUNU GÖRDÜK"

Maç sonrası verdiği demeçte taraftarın maça yoğun ilgi göstermemesini havanın sıcak olmasına ve birçok Aydınlının yazlıklarda olmasına bağlayan Çine Madranspor Başkanı Ali Örter, "Sonuç olarak oynadığımız maç bir hazırlık maçı. Bu hazırlık maçını hem Soma yararına ve Somalıların acısını paylaşmak açısından hem de eksiklerimizi görme açısından bir hazırlık maçı yaptık. İyi bir maç oldu ve iddialı bir Somaspor olduğunu gördük. BAL ligine iyi hazırlanmışlar ve inşallah onlar da bir üst lig olan 3. Lige çıkarak bu acılarını azaltırlar" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sinan Vardar Aydın Çine Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
title