Haberler

Çine'de "Aşk Grevi"Ne Büyük İlgi

Çine Kültür Derneği tarafından organize edilen etkinlikte Derin Sahne tiyatrosunun sergilediği “Aşk Grevi” adlı oyun izleyenlerden tam not aldı.

Çine Kültür Derneği tarafından organize edilen etkinlikte Derin Sahne tiyatrosunun sergilediği "Aşk Grevi" adlı oyun izleyenlerden tam not aldı.

Derin Sahne tiyatrosunun sergilediği "Aşk Grevi" adlı tiyatro oyunu, Çine Kültür Derneği tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Çinelilerle buluştu. Büyük beğeni toplanan oyunu izleyen davetliler, eğlenceli bir akşam yaşadı. Oyun sonrası dernek yönetimi ve tiyatro oyuncuları dernek lokalinde bir araya geldi.

Büyük beğeni toplayan oyunun sonunda tiyatrocular ve davetlilere teşekkür eden Dernek Başkanı Mehmet Demir, "Oyun ve oyuncular çok iyiydi. Oyunu büyük bir haz alarak izledik. Oyuncuları üstün performanslarından dolayı tek tek tebrik ederim. Derneğimizin kuruluş amaçlarının başında gelen tiyatro, geçmişte olduğu gibi günümüzde de iyi yerlere gelmeye başladı. 20 bin nüfuslu bir ilçede ekibimizden Ömer arkadaşımızın özel tiyatro kurması bunun en güzel örneğidir. Tiyatro insanı insana insanca anlatmanın en güzel yoludur. Teknoloji çılgınlığının zirvelere ulaşarak insanlarımızı insanlıktan uzaklaştırdığı bu dönemde bu tür etkinliklere daha çok önem vermeliyiz. Biz bu uğurda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkürler ederim" dedi.

Derin sahne tiyatrosu yönetmeni Cüneyt Gürbüz de, "Çine'yi, Çine Belediyesini ve Çine'nin bu güzel salonunu her gittiğim yerde anlatıyorum. Kendi memleketimde gibi hissediyorum. Misafirperverliğinizden dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çine Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title