Haberler

Cinayetten Tutuklanan Sanığın Kardeşi Öldürüldü

Adana'da 4 ay önce öldürülen bar sahibi 38 yaşındaki Serdar Adıyaman cinayetinin tutuklu sanıklarından 30 yaşındaki Kadir Yıldız'ın kardeşi 20 yaşındaki Abdullah Yıldız, kimliği belirsiz kişilerce portakal bahçesinde 10 kurşunla öldürüldü.

Adana'da 4 ay önce öldürülen bar sahibi 38 yaşındaki Serdar Adıyaman cinayetinin tutuklu sanıklarından 30 yaşındaki Kadir Yıldız'ın kardeşi 20 yaşındaki Abdullah Yıldız, kimliği belirsiz kişilerce portakal bahçesinde 10 kurşunla öldürüldü.

Bu sabah merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Hadırlı Mahallesi 10058 sokak üzerinde bulunan portakal bahçesinde bir kişinin kanlar içinde yattığını görenler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, iki ayrı tabancadan kurşunlarla öldürülen kişinin Abdullah Yıldız olduğunu belirledi. Yıldız'ın başına ve göğsüne sıkılan 10 kurşunla öldüğü anlaşıldı. Polisin yaptığı incelemede öldürülen kişinin Abdullah Yıldız olduğu saptandı.

Cinayetin işlendiği bahçede 2 tabancaya ait mermi kovanları bulunurken, yapılan incelemenin ardından Abdullah Yıldız'ın cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, cinayetle ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

KAN DAVASI ŞÜPHESİ

Öldürülen Abdullah Yıldız'ın, Adana'nın Güzelyalı Mahallesi'nde 13 Aralık 2013 günü bar sahibi 38 yaşındaki Serdar Adıyaman'ın öldürülmesi davasında tutuklu sanıklardan Kadir Yıldız'ın kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Aynı sokaktaki barları olan Serdar Adıyaman ve 35 yaşındaki Abdülaziz Kurt arasında çıkan kavga cinayetle son bulmuştu. Bar sahibi Serdar Adıyaman'ın öldürülmesiyle ilgili davada diğer bar sahibi Abdülaziz Kurt, kardeşleri Cumali ve Burak Kurt ile tetikçi olduğu ileri sürülen Kadir Yıldız hakkında dava açıldı. Abdülaziz Kurt ile Kadir Yıldız tutuklu yargılanırken, diğer 2 sanık tutuksuz yargılandığı davada sanıklar için ömür boyu hapis cezası istendi.

DAHA ÖNCEKİ SALDIRI

Bu arada Serdar Adıyaman'ın öldürülmesiyle ilgili bir başka olay da 21 Şubat 20014'de de merkez Seyhan İlçesi'nin Yenibaraj Mahallesi'ndeki otobüs durağında meydana geldi. Durakta bekleyen bar sahibi Abdülaziz Kurt'un kardeşlerinden 20 yaşındaki Kadir Kurt bu silahlı saldırıda yaralandı.

Saldırının faili olduğu iddiasıyla tutuklanan 27 yaşındaki Hamdi Bunaç'ın, bar sahibinin kardeşi Kadir Kurt'u, 4 ay önce öldürülen Serdar Adıyaman'ın intikamını almak için vurduğunu ileri sürüldü. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Adıyaman Abdullah Yıldız Kadir Yıldız Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title