Haberler

17 Yaşındaki Genç, Annesini Aşk Mesajları Yüzünden Öldürmüş

Güncelleme:

Muğla'da, tartıştığı annesi Zübeyde A.'yı pompalı tüfekle başından vurarak öldüren lise öğrencisi tutuklandı. Genç, "Aşk mesajlarını görünce çılgına döndüm" dedi.

Muğla'da, tartıştığı 35 yaşındaki annesi Zübeyde A.'yı pompalı tüfekle başına bir el ateş ederek öldüren lise öğrencisi 17 yaşındaki M.A. tutuklandı. M.A.'nın savcılıkta, "Annemin cep telefonunda, aile dostumuz olan bir erkek tarafından gönderilen aşk mesajlarını görünce çılgına döndüm" dediği öğrenildi.

BABASININ TÜFEĞİNİ ALDI

Geçen çarşamba günü saat 21.00'e kadar çarşıda gün boyu arkadaşları ile eğlenen Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi M.A., Kötekli Mahallesi, 263 Sokak'taki evlerine döndüğünde annesi Zübeyde A. ile aralarında tartışma çıktı. M.A., tartışmanın uzaması üzerine, o sırada evde bulunmayan ve çalıştığı marangozhanede olan babası 40 yaşındaki Ö.A.'ya ait ruhsatlı av tüfeğini aldı.

POMPALIYLA BAŞINDAN VURDU

Oğlunun kendisini vurmasından korkan Zübeyde A., panikle dışarı çıkıp, hemen yan binadaki kayınvalidesi H.A.'nın evine kaçıp, "Kapıyı aç oğlum beni öldürecek" diye bağırmaya başladı. Ancak, evde kimsenin olmaması nedeniyle kapı açılmayınca, talihsiz kadın, peşinden gelen oğlu M.A tarafından pompalı tüfekle başından vuruldu.

Silah sesi üzerine eve gelen komşuları, ev kadını Zübeyde A.'yı kanlar içinde bulup, durumu sağlık ekipleri ve jandarmaya bildirdi. Sağlık ekipleri Zübeyde A.'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Ölen kadının cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsini ardından dün öğlen alınarak Hacı Araplar Camisi'ne getirildi. Burada kılınan namazın ardından Akçaova Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"ANNEMİN TELEFONUNDA AŞK MESAJINI GÖRDÜM"

Cinayetin ardından "Annemi öldürdüm, beni idam edin" diye bağırdığı öne sürülen M.A. ise polis tarafından gözaltına alındı. Poliste, susma hakkını kullanarak ifade vermeyen M.A., dün akşam saatlerinde sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Derslerinde de başarısız bir öğrenci olduğu öğrenilen M.A.'nın savcılıktaki ifadesinde, "Annemin cep telefonunda, aile dostumuz olan bir erkek tarafından gönderilen aşk mesajlarını görünce çılgına döndüm. Sinirlerime hakim olamadım. Aramızda büyük bir tartışma geçti. O sırada babamın tüfeğini aldım. Gerisini hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

Polis, oğlu tarafından öldürülen Zübeyde A.'nın cep telefonundaki mesajlara ulaşırken, incelemenin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (53)

ŞU REZİLLİĞE BAK:

NAMUS BACAK ARASINDA DEĞİL . . . . BAŞKA BİRYERDEYMİŞ. . . . . . öyle diyor , BİZİM UĞUR ve CHP Lİ ALKOLİK , fan fin fon cular. . . . . KENDİ ANALARININ NAMUSU BACAK arcsında olmayan kesimin , ZAMANINDA kendi anaları yurtlarda KIZLI ERKEKLİ beraber KALDIKLARINDAN. . . herkes öyle yapsın istiyorlar. . . . . . . . şimdi bu çocuk , islamcı mı. . . . . yobaz mı. . . . . DİNİNE BAĞLILIK ADINA mı işledi bu CİNAYETİ. . . . . . . birde birsürü yorumcu afferim iyi yapmış diye yorum yapmış. . . bu yorumların beğenenler de hayli fazla. . . . . PEKİ , BUNLARIN HEPSİ DİNCİ Mİ. . . . . İSLAM ANNE KATLİNİ ASLA TASVİP ETMEZ. . . . . bu CHP Li uğurcukların şimdi bu çocuğa ne faydası olacak. . . . . CUMHURİYETTEN BU YANA YAPTIKLARI PROPAGANDA İLE , annesini baştan çıkardılar . . . oğlunu anne katili yaptılar. . . . İŞTE GERÇEK ŞEYTAN BUNLARDIR. . .

39
7
yanıtYanıtla
uzakdogu:

rahatsızmı oldun lan ermeni tohumu

yanıt22
yanıt4
yakın doğum@m.m:

Evet cami zoruna mı gitti

yanıt0
yanıt0
NAMobil-IOS:

Niye affedilsin ya. Herkesin özel yaşamı kendine. Kimse kimsenin ahlak bekçisi olmasın.

10
30
yanıtYanıtla
hadi ordan:

losencılıstamı yaşıyon sen. aile kavramı denen bişey var uymuycaksan aile kurmuycaksın kuruyorsanda ailenin temel taşı olan namus kavramını taşıycaksın.

yanıt23
yanıt5
PegmenteMobil-IOS:

35 yaşında gencecik kadın sevmeye sevilmeye hakkı yok mu onunda ihtiyaçları var asın bu şetefsizi

7
32
yanıtYanıtla
ÖZÜR DiLEYORUM,,,:

YAV BU DÜNYANIN CiViSI CIKMIS , , gecen buolayi duyunca, , bu gence cok agir laf söylemistim, , simdi anlasildi ki, , genc hakli gibi görünüyor, , bu yigit gencten özür dileyorum, , , bunu savci veya mahkeme derhal serbest biraksinlar, , , töbe

22
11
yanıtYanıtla
MAZLUM:

Gülcan hanima katiliyorum. Bu annenin yaptigi tasvip edilmez tabiki ama Ana cok degerli, Hakkida hic bir zaman ödenemeyecek degerli bir varliktir. Karninda tasidigi, besleyip yetisrdigi evladi tarafindan katledilmesi cok acidir ! Kaldiki tlf nunda mesaj bulunmasi onun pis is yaptigi ask yasadgi anlaminada gelmez. Asil cezalandirilacak olan mesaji gönderendir. Klavye rkasaindan söyle böyle yapardim havasi atanlarinkide masldir !

yanıt2
yanıt0
ğülcan:

bu cocuğun annesinin yaptıgı hatayı savunmuyorum ama aynı mjş babasının cep telinde görseydi ve babasınıda öldürseydi aynı şeyi söylermiydin annesiya öldürmesimi gerekirdi annelikten reddedir oda olurdu ne acı evlat tarafından öldürülmek

yanıt13
yanıt11
GÜLCAN;A CEVAP:

Hic fark etmez, namussuzluk yapan babamda olsa, , onu affetmem, , kusura bakma, , aile yuvasi, , saglam olmalidir, , cocuklar toplumun icine cikamayip canlarini kiyiyorlar, , olaya nerden bakarsan bak, cikmaz sokaktir, , saygilar

yanıt11
yanıt5
uzakdogu:

rahatsızmı oldun lan ermeni tohumu

22
4
MAZLUM:

Gülcan hanima katiliyorum. Bu annenin yaptigi tasvip edilmez tabiki ama Ana cok degerli, Hakkida hic bir zaman ödenemeyecek degerli bir varliktir. Karninda tasidigi, besleyip yetisrdigi evladi tarafindan katledilmesi cok acidir ! Kaldiki tlf nunda mesaj bulunmasi onun pis is yaptigi ask yasadgi anlaminada gelmez. Asil cezalandirilacak olan mesaji gönderendir. Klavye rkasaindan söyle böyle yapardim havasi atanlarinkide masldir !

2
0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title