Haberler

Aydın'daki Cinayetin Altından Karmaşık İlişki Yumağı Çıktı

Güncelleme:

Aydın'da yol kenarında öldürülmüş halde bulunan 57 yaşındaki Halil Hazar'ın kızı cinayetle suçlanan annesinin tecavüz iddiasını yalanlayarak, "Annem komşumuzla gönül rızasıyla ilişkiye giriyordu" dedi.

Aydın'da eşini öldürdüğü iddia edilen Keziban Hazar, duruşmada cinayeti beraber işledikleri komşularını suçladı. Komşunun kendisine tecavüz ettiğini iddia eden kadını ise kendi kızı yalanladı. Annesinin olay günü kendisini evden uzaklaştırmak için anneannesine gönderdiğini gözyaşları içerisinde anlatan genç kız, "Annem, cinayetten iki ay önce bana 'babanı zehirleyelim' demişti" ifadelerini kullandı.

Aydın'ın İncirliova ilçesinde 4 Mart'ta meydana gelen olayda yol kenarında kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş olarak bulunan iki çocuk babası 57 yaşındaki Halil Hazar'ın, vahşi cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Halil Hazar'ın eşi Keziban Hazar'ın (41), ilişkisi olduğu komşusu Bülent Güzel (39) ve eşi Kamile Güzel (33) ile kocasının ölümü üzerine plan kurduğu belirlenmiş ve üç kişi cinayet zanlıları olarak tutuklanmıştı.

"ZORLA TECAVÜZ ETTİ"

Olayla ilgili Aydın 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada Keziban Hazar, kocasını öldürmek için plan yapmadığını belirterek, suçlamayı reddetti. Komşusu Bülent Güzel'in iki kez kendisine zorla tecavüz ettiğini, karısı Kamile Güzel'in de kocasıyla birlikte kendisini başbaşa bırakarak buna zemin hazırladığını iddia eden Hazar, "Kocam, alacağı olduğunu belirtip evden ayrıldı. Ertesi gün olayı öğrendim. Cinayette benim herhangi bir dahlim yok. Polis karakoluna gidip kayıp ilanı verdikten sonra Bülent ve karısı Kamile eve gelip cinayeti işlediklerini söyledi" dedi.

"GÖNÜL RIZASIYLA İLİŞKİYE GİRİYORDU"

Cinayeti işlediğini itiraf eden Bülent Güzel ise "Halil Hazar'ın karısı Keziban, kocasının cinsel ihtiyaçlarına cevap veremediğini belirterek benimle gönül rızasıyla ilişkiye giriyordu. Benden kocasını öldürmemi ve birlikte yaşamamızı istedi. Ancak bunu kabul etmedim. Karıma sarkıntılık ettiği için Halil Hazar'la tartıştım ve onu öldürdüm" diye konuştu. Bülent Güzel'in karısı Kamile Güzel, kocasıyla Keziban Hazar'ın ilişkisini öğrendikten sonra Halil Hazar'ın kendisiyle birlikte olmak istediğini ve ilişki için Keziban Hazar ve Halil Hazar'ın kendisine çocuklarını öldürmekle tehditte bulunduğunu savundu.

"BÜLENT'İ SEVİYORDU"

Pedagog eşliğinde olayla ilgili bildiklerini anlatan Halil-Keziban Hazar'ın kızı H.H, şunları söyledi: "Annem Bülent'i sevdiğini bana söylemişti. Bülent'in anneme zorla tecavüz etmediğini, isteyerek birlikte olduğunu düşünüyorum. Çünkü bana, 'Sen küçüksün, evlenirsen beni anlarsın' demişti. Kamile de bu ilişkilerinden haberdardı. Zaten annemin kendisine kuma gelmesini istiyordu. Annem, olaydan iki ay kadar önce bana, 'Babanı zehirleyelim mi' diye sordu. Cinayet gecesi annem beni evden uzaklaştırdı. Ben o gece anneannemlerde kaldım. Anneme büyü yaptırıp Bülent'ten ayrılmasını sağlayacaktık. Babamın kayıp olduğunu ablamın telefonuyla öğrendim. Sabah kalkıp eve gittim. Ben sürekli ağlıyorken Bülent, Kamile ve annem soğukkanlı bir şekilde 'Bir şey olmaz, canını sıkma' diye beni teselli etti. Polisler eve gelip annemi karakola götürdü. Ben, Bülent'i elleri kelepçeli görünce gerçeği anladım."

Genç kız, annesi ve diğer iki kişiden şikayetçi olduğunu belirtti. Mahkeme heyeti, üç sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar vererek, duruşmayı 6 Ekim'e erteledi. (Kaynak: Yeni Asır)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İncirliova Aydın 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

bana ne:

kemalist düzenin kemalst zihniyetzli vatandaslari. . . . . . .

40
35
yanıtYanıtla
RAMAZANDA BİRDE .:

MÜSLÜMAN ÜLKEYE BAK ÇAY DEMLE

32
20
yanıtYanıtla
FATİH AYAZ:

DİN İLE BİR DEVLET YÖNETİLMİYORSA BU TARZ ŞEYLER NORMAL ALLAH KORKUSU YOK KİMSEDE

32
13
yanıtYanıtla
zeynep:

şu insanlara şaşıyorum. ne kadarda rahat bir şekilde cinayet işliyorlar. bu rahatlık nereden geliyor.

24
12
yanıtYanıtla
DÜRÜST OLUN, DOĞRU KONUŞUN:

Tüh size utanmazlar

30
0
yanıtYanıtla
Adsız ben:

Allah nefis ve şeytana uydurmasın !!!!

30
0
yanıtYanıtla
türk:

bahçıvan aşçıya aşçı şöfere şöför uşağa sonra hepsi uşağa anladığım bu. . .

14
16
yanıtYanıtla
AZGIN KADIN:

Onaltı yaş büyük fark. . Boynuz takmakla bırakmamış birde canından etmiş haspam. . .

27
0
yanıtYanıtla
XGİRL:

SAÇMA DİZİLER VE EVLİLİK PROGRAMLARI SONA ERSİN ARTIK herşeyi normalmiş gibi gösteren kalitesiz diziler bitsin bizim cahil kesim bazı insanlar bunlara hevesleniyo

24
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

aşçı uşağı, uşak şöforü, şöfor bahçivanı sonra hepsi. . . . . .

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title