Haberler

Cinayeti Ben İşlemedim" Dedi 25 Yıl Ceza Yedi

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde ilk önce eşekten düştüğü zannedilen daha sonra da vurulduğu ortaya çıkan 56 yaşındaki şahsın, cinayet şüphelisine mahkeme heyeti 25 yıl hapis cezası verdi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde ilk önce eşekten düştüğü zannedilen daha sonra da vurulduğu ortaya çıkan 56 yaşındaki şahsın, cinayet şüphelisine mahkeme heyeti 25 yıl hapis cezası verdi.

24 Eylül 2013'te Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen olayda 56 yaşındaki Ramazan Kartalkaya başından yaralı olarak bulunmuş, eşekten düştüğü zannedilerek hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 56 yaşındaki Kartalkaya kurtarılamamıştı. Şahsın yapılan otopsisinde başından tüfekle vurularak öldüğü ortaya çıkmıştı. Jandarma ekipleri de olayla ilgili 4 ay süren çalışma sonra cinayet şüphelisi olarak Kartalkaya'nın oğulları ile ilişkisi olduğu iddia edilen kadının kocası Cumaali S.'yi bağ evinde 2 silahla birlikte yakalamıştı.

Elazığ Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen cinayetin karar duruşması yapıldı. Duruşmaya tutuklu sanık Cumaali S., maktul yakınları ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada sanık avukatları, elde delil olmadığını ifade ederek müvekkillerinin beraatını istedi.

Duruşmaya 5 dakika ara veren mahkeme heyeti daha sonra cinayet zanlısı Cumaali S.'den son sözünü sordu. Zanlı, "Hak etmediğimi şeylerle karşılaştım, maktülü ben öldürmedim. Adalete sığınıyorum" dedi.

Mahkeme heyeti sanık hakkında TCK 81/1 maddesi gereğince kasten adam öldürmeden dolayı müebbet hapis cezası verdiklerini ancak zanlının duruşmadaki iyi hali nedeniyle cezasını 25 yıla indirdiklerini açıkladı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartalkaya Sivrice Elazığ Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title