Haberler

Cinayet Zanlısı Suç Aletiyle Birlikte Yakalandı

Düzce’nin Yığılca ilçesinde, evden kaçan kızını almak için gittiği evde iki kadını tüfekle öldürerek kaçan cinayet zanlısı Yusuf D., olayın ardından gece saatlerinde cinayet aletiyle birlikte yakalandı.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde, evden kaçan kızını almak için gittiği evde iki kadını tüfekle öldürerek kaçan cinayet zanlısı Yusuf D., olayın ardından gece saatlerinde cinayet aletiyle birlikte yakalandı.

Yığılca'da Nezaket ve Ayşe Teke'yi tüfekle vurarak öldüren ve kayıplara karışan Yusuf D.'yi arama çalışmaları sonuç verdi. Cinayet sonrasında olay yerinden kaçan ve Teke ailesini tehdit etmeye devam eden Yusuf D., güvenlik güçleri tarafından gece saatlerinde yakalandı.

8 Eylül Salı günü Yığılca'nın Kırık köyü Salavat Mahallesi'nde ikamet eden Yusuf D., yaklaşık üç ay önce kızını kaçırdığı öne sürülen aynı köyün Çayırcık Mahallesi'nde yaşayan Erol Teke'nin evine gitmiş, burada Teke'nin annesi Ayşe (52) ve teyzesi Nezahat Teke (51) ile tartışmıştı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine de Yusuf D., yanında getirdiği av tüfeğiyle iki kız kardeşe ateş ederek Nezahat Teke ve Ayşe Teke'yi öldürmüştü. Jandarma ekiplerinin, olay sonrası yaya olarak kaçan cinayet zanlısını arama çalışmaları sonuç verdi. Yusuf D., güvenlik güçleri tarafından gece saatlerinde yakalandı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yığılca Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title