Haberler

Cinayet Zanlısı, Eski Eşi ve Çocuklarıyla Bulgaristan'a Kaçarken Yakalandı

Haber Ali AKSOYER İstanbul DHAEsenyurt'ta yol ortasında tabancayla vurularak öldürülen Musa Ülbeği'nin (30) katil zanlısı Nafiz I. (31), eski karısı Halime Y. (33) ile 9 ve 12 yaşındaki çocuklarıyla Bulgaristan'a kaçmaya çalışırken Edirne'de yakalandı.

Haber Ali AKSOYER İstanbul DHA

Esenyurt'ta yol ortasında tabancayla vurularak öldürülen Musa Ülbeği'nin (30) katil zanlısı Nafiz I. (31), eski karısı Halime Y. (33) ile 9 ve 12 yaşındaki çocuklarıyla Bulgaristan'a kaçmaya çalışırken Edirne'de yakalandı.

Tarihi Çeşme Parkı'nda dün akşam meydana gelen olayda, Musa Ülbeği, yolda tartıştığı bir kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı. Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, polis kısa süre içinde saldırıyı gerçekleştiren kişiyi tespit etti. Şüphelinin, yanına eski karısı ve çocuklarını da alarak Bulgaristan'a kaçmaya çalıştığı bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, Edirne'de düzenledikleri operasyonda eski karı-kocayı yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli Nafız I. ile eski eşi Halime Y., Musa Ülbeği'nin öldürülmesiyle ilgili sorgulandı. Halime Y'nin, ifadesinde, eski patronunu 1 ay önce kendisine tacizde bulunduğu için şikayet ettiğini, serbest kalmasının ardından durumu eski kocasına anlattığını, ancak cinayetle bir ilgisinin bulunmadığını iddia etti.

Edirne'de üzerinde iki tabanca ile birlikte yakalanan Nafız I. ise bir anlık öfkeyle cinayeti işlediğini, eşi ve çocuklarını alarak Bulgaristan'da kendilerine yeni bir hayat kurmayı planladığını anlattığı öğrenildi.

Şüphelilerin polisteki işlemleri sürerken, çiftin kaçarken yanlarına aldıkları 9 ve 12 yaşındaki çocuklar ise devlet koruması altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bulgaristan Esenyurt İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title