Haberler

Cinayet Zanlıları İki Ay Kaçabildi

Güncelleme:

Uşak'ın Banaz ilçesinde iki ay önce bir kişiyi öldürüp iki kişiyi yaralayan zanlılar tutuklandı.

Banaz ilçesinde iki ay önce kıraathane önünde oturan bir kişiyi tabancayla vurarak öldürüp, iki kişiyi yaralayan iki zanlı polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Banaz ilçe merkezinde ağustos ayında bir kıraathane önünde oturan Nihat Aydın'ı olay yerine geldikleri otomobilden tabancayla ateş ederek öldüren, İbrahim D. ve Ayhan T'yi de yaraladıkları iddiasıyla aranan  M.A. ve E.B.'nin Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir evde saklandıklarını tespit etti.

Kuşadası'na giderek Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle eve baskın düzenleyen Uşak Cinayet Bürosu ekipleri M.A. ve E.B'yi gözaltına aldı.

Uşak'a getirilen M.A. ve E.B. sorgularının ardından akşam saatlerinde Banaz Adliyesi'ne sevk edildi.

M.A. ve E.B. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay

Banaz'da 16 Ağustos'ta plakası belirlenemeyen bir otomobilden açılan ateş sonucu kıraathane önünde oturan ve çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilen Nihat Aydın olayda önce yaralanmış, daha sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmiş, iki kişi de yaralanmıştı.

Olayın ardından yakalanan zanlılardan İ.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. - Uşak

Kaynak: AA / Güncel

Nihat Aydın Kuşadası Banaz Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title