Haberler

Cinayet Tv Programında Çözüldü

Güncelleme:

Sinop'ta kaybolması ardından 18 gün sonra ormanda gömülmüş olarak cesedi bulunan 41 yaşında ki Kemal Taş'ın cinayetini ünlü TV programcısı Müge Anlı aydınlattı. Yaklaşık 18 gün önce Uzungürgen köyüne cebinde ki 12 bin TL ile otomobil almaya giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan İl Sağlık Müdürlüğü çalışanı 41 yaşında ki Kemal Taş'ın cesedi bu gün Erfelek ilçesine bağlı Soğulcalı köyü Kıran mevkisinde ki ormanlık alanda gömülü olarak bulundu. 2 çocuk babası Kemal Taş'ın kaybolması ardından ailesi tarafından Müge Anlı'ya başvuruldu. Anlı, kendi sunduğu programında Kemal Taş'ın ailesiyle, kurbanın en son görüştüğü ve Erfelek ilçesinde buluştukları öğrenilen arkadaşı Savaş Y. ve Savaş'ın eniştesi Hüseyin B.'yi günlerce programında konuk etti. Hüseyin B.'nin son günlerde verdiği çelişkili ifadeler ve Savaş Y'nin annesinin ilaçlarını içerek gerçekleştirdiği intihar girişimi şüpheleri ikilinin üzeninde topladı. Bu zamana kadarki ifadelerinde Kemal Taş ile ilçe merkezinde kısa süreli birlikte olduklarını ve arabadan yine ilçe merkezinde indirdiklerini belirten Hüseyin B, önce ki günkü programında 'indirmiş de olabiliriz, indirmemiş de' demesi üzerine Müge Anlı kendisine program sonunda "Gel, konuşalım" dedi.

O gün Kemal Taş ile birlikte olan Hüseyin B. her şeyi program bitiminde Müge Anlı'ya itiraf etti. Uydudan yer gösteren ve Soğulcalı köyü Kıran mevkisine gittiklerini, kendisinin alkollü olduğu için araçta sızdığını, Kemal ile Savaş'ın araçtan indiklerini, sonra da Savaş'ın araca tek başına döndüğünü Müge Anlı'ya anlatan Hüseyin B.'nin bu itirafı cinayetin adım adım çözülmesini sağladı. Hüseyin B., itirafının ardından İstanbul Küçükçekmece'de ki bir otelden, Savaş Y.'nin ise Trabzon'dan alınarak Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince Erfelek ilçesine getirildi. Kemal Taş'ın cesedi Hüseyin B'nin Anlı'ya tarif ettiği noktada bulundu. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İl Sağlık Müdürlüğü Müge Anlı Erfelek Sinop Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title