Haberler

Cinayet Şüphelisi, Astsubayı Yaraladı

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde, 62 yaşındaki Halil İbrahim Ceylan'ı ellerini arkadan bağladıktan sonra pompalı tüfekle öldürüp yaktığı iddiasıyla aranan S.Y., peşine düşen jandarma ekibinden 42 yaşındaki Astsubay Mehmet Şanlı'yı tüfekle yaraladı. S.Y. kaçarken hastaneye kaldırılan Şanlı, tedaviye alındı.

İzmir- Ankara Karayolu üzerindeki, Turgutlu'ya bağlı Akçapınar Mahallesi girişinde bulunan üzüm bağında geçen perşembe günü saat 01.30 sıralarında yangın çıktı. Yangını söndüren itfaiye ekiplerinin yaptığı incelemede, Akçapınar Mahallesi yakınlarında, yol kenarında, meyve ve süs eşyası satan Halil İbrahim Ceylan'ın cesedi bulundu. Haber verilmesiyle gelen jandarmanın yaptığı ilk incelemede, elleri arkadan bağlanmış halde Ceylan'ın pompalı tüfekle vurularak öldürüldükten sonra cesedinin ateşe verildiği ve yangının da bu yüzden çıktığı anlaşıldı.

Olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ceylan'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. S.Y. jandarma tarafından, katil zanlısı olarak aranmaya başlandı. Gelen bir ihbar üzerine S.Y.'nin Sarıbey- Urganlı Mahallesi Ova yolunda olduğunu öğrenen ekipler, harekete geçti. Jandarma ekibi, S.Y.'yi buldu; teslim olmasını istedi. Ateşle karşılık veren S.Y., jandarma ekibinden Astsubay Mehmet Şanlı'yı tüfekle karnının üstünden ve sol omzundan yaraladı. Kaçan S.Y. izini kaybettirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Şanlı, tedaviye alındı. S.Y.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ceylan İzmir 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title