Haberler

Cinayet Sanığına Duruşmada Saldırı

Samsun’da cezaevinden izinli çıkan genci sokak ortasında kafasından tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan genç, yargılandığı duruşmada tanıkların birinin saldırısına uğradı.

Samsun'da cezaevinden izinli çıkan genci sokak ortasında kafasından tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan genç, yargılandığı duruşmada tanıkların birinin saldırısına uğradı.

İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Süleymaniye Caddesi'nde yaklaşık 4 ay önce meydana gelen olayda, cezaevinden izinli çıktığı öğrenilen 28 yaşındaki Ahmet Göçek, silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti.

Olaydan sonra yakalanarak tutuklanan katil zanlısı Erdi K.(28) ve yanında bulunan Emre K.(19) ile tutuksuz olan Okan A.'nın (18) yargılanmasına başlandı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu sanıklar Erdi K. ile Emre A. duruşmada hazır bulunurken, tutuksuz olan Emre K. duruşmaya katılmadı. Erdi K. ve Emre K. susma haklarını kullanmak istediklerini belirterek duruşmada ifade vermediler.

Duruşmada dinlenen tanıklardan biri tanık ifade verme bölümüne gittiği bir sırada sanıkların yanından geçerken Erdi K.'ye saldırdı. Jandarma ve polis olaya müdahale ederek olayların büyümesine engel oldu. Gergin geçen duruşma ertelendi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleymaniye 19 Mayıs İlkadım Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title