Haberler

Cinayet Sanığı: Suriyeli Sevgilime Hakaret Edince Öldürdüm

Antalya'da eski patronu Mahmut Yılmaz'ı, ağzına havlu sokup ellerini ve ayaklarını kabloyla bağladıktan sonra bıçaklayarak öldüren Harun Sevgili, "Suriyeli sevgilime ağır hakaretlerde bulundu.

Antalya'da eski patronu Mahmut Yılmaz'ı, ağzına havlu sokup ellerini ve ayaklarını kabloyla bağladıktan sonra bıçaklayarak öldüren Harun Sevgili, "Suriyeli sevgilime ağır hakaretlerde bulundu. Kendisini uyardım. Ama küfürlü konuşmalarına devam etti. Bunun üzerine öldürdüm" dedi.

Olay, geçen 10 Ocak günü Muratpaşa İlçesi, Meltem Mahallesi'ndeki bir sitenin 6'ncı katındaki dairede meydana geldi. Marmara depreminde eşi ve çocuklarını kaybeden 44 yaşındaki Harun Sevgili, sonrasında Antalya'ya yerleşti. Sevgili, uzun yıllar evli ve iki çocuk babası işadamı 63 yaşındaki Mahmut Yılmaz'ın yanında çalıştı. Sonrasında kendine hediyelik eşya dükkanı açan Sevgili, işler umduğu gibi yürümeyince dükkanı kapatıp Manavgat İlçesi Evrenseki Mahallesi'ne yerleşti. Sevgili, burada bir süre arkadaşlık yaptığı Suriyeli kadın tarafından da terk edildi. Harun Sevgili, geçen 10 Ocak tarihinde eski patronu Mahmut Yılmaz'la buluştu. İkili, ardından Yılmaz'ın Meltem Mahallesi'ndeki evine gitti. Sevgili, eski patronunun ağzına banyo havlusunu sokup, ellerini arkadan siyah kabloyla, ayaklarını da saç kurutma makinesinin kablosuyla bağladıktan sonra bıçaklayıp öldürdü. Sevgili, patronunun cüzdanındaki kredi kartlarını ve cep telefonunu da alıp kaçtı.

Cinayetin işlendiği günün akşamı Yılmaz'ın kredi kartıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunan ATM'den para çekildiğini tespit eden polis, havalimanındaki görevlilerle irtibata geçti. Taksiyle havalimanından ayrıldığı tespit edilen şüpheli, ertesi gün yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışırken Edirne'de yakalandı. Sevgili, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KÜFÜR ETTİ

Hakkında Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cazası istemiyle dava açılan Harun Sevgili, ilk duruşmada cinayeti neden ve nasıl işlediğini anlattı. Harun Sevgili, Mahmut Yılmaz'ın kendisine çok yardımı olduğunu söyledi. Geçen yıl Suriyeli bir kadınla tanışıp arkadaşlık yapmaya başladığını söyleyen Sevgili, bu ilişkiye Yılmaz'ın karşı çıktığını iddia etti. Hatta Suriyeli kadına Mahmut Yılmaz'ın hakaret ettiğini, bu yüzden de sevgilisinin kendisini terk ettiğini iddia eden Sevgili, "Mahmut Yılmaz olay günü de kız arkadaşıma ağır hakaretlerde bulundu. Kendisini uyardım. Ama küfürlü konuşmalarına devam etti. Bunun üzerine rastgele bıçakladım" dedi

Olay nedeniyle çok pişman olduğunu aktaran Sevgili, "Cinayetten iki saat sonra kendime geldim. Ben bu eylemi para için yapmadım. Olay günü kendisiyle boğuştuk. Bağırmasın diye ağzına bez tıkadım. Ellerini ve ayaklarını bağladım. Bu olaydan dolayı vicdan azabı çekiyorum" dedi.

HÜCRELERDEN ÇIKARTILMASIN

Hasan Yılmaz'ın eczacı eşi Hatice Yılmaz ise olay günü kendilerinin il dışında olduklarını anlattı. Yılmaz, Marmara depreminde eşini ve çocuğunu kaybeden sanığa, eşinin maddi ve manevi destek verdiğini söyledi. Karşılığında sanığın Mahmut Yılmaz'ı öldürdüğünü söyleyen Yılmaz, "Eşim Harun'un Suriyeli kadınla birlikteliğine karşı da değildi. Aksine evlenmeleri için gayret etti. Hatta Suriyeli kadının babasının prostat ameliyatını eşim yaptırıp parasını da kendi cebinden karşıladı. Harun eşimden sürekli para isterdi. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Öldürülen işadamının kızı Ebru Yılmaz da sanığın cezaevinde hücrede tutulmasını istedi, "Babamı bizden çalarak en büyük hırsızlığı yapmıştır" dedi.

Mahmut Yılmaz'ın diğer kızı Didem Yılmaz da babasının ağzından hiç küfür duymadıklarını söyledi. Sanığın yalan söylediğini iddia eden Didem Yılmaz, Sevgili'nin ömür boyu hücrede tutulmasını talep etti. Duruşma eksikliklern tamamlanması için ertelendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hatice Yılmaz Mahmut Yılmaz Marmara Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title