Haberler

Cinayet İşlemeyi Reddeden Çocuğu Köprüden Attılar

Güncelleme:

Guatemala'da yaşanan olayda, Angel Ariel Escalante Perez okuldan eve dönüyordu. 12 yaşındaki çocuğun yolu haydutlar tarafından kesildi.

ÖNÜNE İKİ SEÇENEK SUNDULAR

Çocuğa silah veren haydutlar, ya otobüs şöförünü öldüreceğini ya da kendisinin öleceğini söylediler. Babasının mesleği otobüs şöförlüğü olan çocuk öldürmeyi reddetti ve ölmeyi tercih edeceğini söyledi.

KÖPRÜDEN AŞAĞI ATTILAR

Bunun üzerine eşkıyalar çocuğa iki seçenek sundu; palalarla paramparça edilmek ya da köprüden atılmak. İkinciyi seçen çocuk, Guatemala City'de Orta Amerika'nın en uzun köprülerinden biri olan Incienso Köprüsü'nden aşağı atıldı.

HAYATTA KALMAYI BAŞARDI AMA...

135 metrelik köprüden atılmasına rağmen çalılıkların üzerine düşen çocuk hayatta kalmayı başardı. 72 saat sonra babası ve ailesinin çabasıyla bulunan çocuk, 15 gün boyunca yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

Doktorlar çocuğun daha önce bulunsa hayatta kalma şansının olduğunu, ancak 72 saat geçtikten sonra ne yazık ki ellerinden bir şey gelmediğini açıkladı.

CİNAYETLERDE ÇOCUKLARI KULLANIYORLAR

Yerel aktivistler, küçük çocukların sık sık cinayet için kullanıldığını söyledi. Latin Amerika'daki organize suç şebekeleri tarafından pek çok çocuk kullanılıyor.


Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ariel Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

mhp 55:

ALLAH CENNETİNE KOYSUN , AKLI BALİĞ OLMAMIŞ SABİ ÇOÇUK BU

46
0
yanıtYanıtla
77:

O kocaman yüreğin bu devrin firavunlarına ibret olsun

43
0
yanıtYanıtla
taktiri hak ediyor:

aslan yürekli sonuna kadar dik durmuş

40
0
yanıtYanıtla
zihniyet:

ırkı dini mezhebi ne olursa olsun dünyada sadece iki insan türü var. iyi ve kötü. siz bunun hangi atrafında yer alıcaksınız. öenmli olanı bu.

30
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

Dini ne olursa olsun rabbim bu cocuğu cennetle müjdelesin ben inanıyorumki bu cocuk cennetlik

27
1
yanıtYanıtla
Yorum:

Mekânın "Cennet "Olsun Melek Çocuk!

27
0
yanıtYanıtla
MERVE MERMERCİ:

BÜTÜN ÇOCUKLAR MÜSLÜMAN DOĞAR. BELLİ BİR YAŞA KADAR MÜSLÜMANDIRLAR. ALLAH BU ÇOCUĞA RAHMET EYLESİN.

22
5
yanıtYanıtla
isyankar:

Cocugun verdigi karar insanlik icin büyük davranis örnegi. yorumlarda insanlik onurunu yüceltiyor .

26
0
yanıtYanıtla
ErenMobil-IOS:

Adamsın çoçuk adamsın

25
0
yanıtYanıtla
KOCA YÜREKLI KÜCÜK ADAM:

ALLAH AHIRETTE BULUSTURSUN SIZLERI EYY KOCA YÜREKLI KÜCÜK ADAM!!

24
0
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title