Haberler

Cinayet Davasında 58 Dakika Savunması

ADAPAZARI'nda, galericilik yapan Güven Ş., iki yıl önce, eşi H.Ş. ile birlikte olduğunu iddia ettiği beden eğitimi öğretmenini öldürdü.  Güven Ş.'nin avukatı Tayfun Zeki, H.Ş.'nin okulda 58 dakika kaldığını gösteren güvenlik kameraları kayıtları olduğunu belirterek, "H.Ş.'nin bina içerisinde kalış süresi dikkate alındığında sanığın algılamasını dikkate almak gerekir" dedi.

Yaklaşık 2 yıl önce meydana gelen olayda, Adapazarı Korucuk Mahallesi'nde bulunan Arif Nihat Asya Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmeni olan Tuncay Kayalı ile eşi H.Ş. arasında ilişki olduğuna inanan Güven Ş., öğretmeni arayarak görüşmek istedi. Güven Ş. evinden çıkan Tuncay Kayalı'yı tabanca ile vurarak öldürdü, daha sonra da eve giderek tabancasında kalan son kurşunu eşi H.Ş.'nin ayağına sıktı. Güven Ş. tutuklanırken, H.Ş. ifadesinde öğretmenin kendisini telefonla arayarak taciz ettiğini, okula gittiğinde kendisine saldıran öğretmenden kurtulmak için boğuştuğunu iddia ederken, herhangi bir gönül ilişkilerinin olmadığını söyledi.

Güven Ş.'nin Sakarya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Mahkemede, Emniyet Genel Müdürlüğü İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü'ne delil olarak gönderilen peçete parçalarıyla ilgili rapor okunarak, epitel dokular bulunduğu bildirildi.

H.Ş.'nin avukatı Cahit Yalçın Türkler müvekkilinin bir ilişkisi olmadığını, raporla da aklandığını belirterek, "Bilim ve fen kesinlikle ortaya koymadığı müddetçe H.Ş'nin maktul Tuncay Kayalı ile bir ilişki yaşadığını kimse ifade edemez. Bu açıdan H.Ş'nin gayri ahlaki ifade şekli nedeniyle aklandığının ortaya çıktığını kabul etmek durumundayız. H.Ş. verdiği ifadeler itibariyle de maktul Kayalı ile arasında geçen boğuşmayı da net bir şekilde ortaya koymuştur. Epitel hücrenin ne şekilde hasıl olduğu da kanıtlanmıştır" dedi.

Güven Ş.'nin avukatı Tayfun Zeki ise H.Ş.'nin okulda 58 dakika kaldığını belirterek, "H.Ş. okul binasına girdikten sonra tam 58 dakika sonra bir kavga havası olmaksızın binadan çıkarken görüntülenmiştir. Bir insanın 58 dakika boyunca bir erkek şahısla bir ortamda bulunması durumunda çok yoruma gerek bir durum kalmayacağını ifade etmek istiyoruz. Bu açıdan müvekkil sanık yönünden TCK'nın 29/1 maddesinin uygulanması gerektiğini ifade ediyoruz. H.Ş'nin bina içerisinde kalış süresi dikkate alındığında sanığın algılamasını dikkate almak gerekir" diye savunmada bulundu. Dava karar için ileri bir tarihe ertelendi.

- Adapazarısakarya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Korucuk Kayalı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title