Haberler

Jandarma Cinayet Aleti Ararken, Cephanelik Buldu

Güncelleme:

Diyarbakır'da, jandarma geçtiğimiz Eylül'de meydana gelen adam öldürme ve yaralama olayında kullanılan suç aletleri ele geçirdi. Suç aletleri, cephaneliği andırdı.

Diyarbakır'da, 2014 yılının Eylül ayında yaşanan adam öldürme ve yaralama olayında kullanılan suç aletleri ele geçirildi. Arazideki aramaların ardından ele geçirilen suç aletleri, cephaneliği andırdı.

ARAMA FAALİYETİ YAPILDI

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nca, Bağlar ilçesi Karahan köyünde iki aile arasında 4 Eylül 2014 tarihinde meydana gelen kasten öldürme ve yaralama olayında kullanılan suç aletlerinin ele geçirilmesine yönelik olarak adli makamlardan alınan arama kararına istinaden arama faaliyeti gerçekleştirildiği belirtildi.

ADETA CEPHANE ELE GEÇİRİLDİ

Açıklamada, "Bağlar ilçesi Karahan köyünde 2 farklı mahallede icra edilen arama faaliyetine zırhlı araçlar desteğinde jandarma özel harekat timleri, bomba ve mayın arama köpeği, Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile KOM ekipleri birlikte katılmış olup arama faaliyeti eş zamanlı olarak 12 noktada icra edilmiştir. İcra edilen arama neticesinde, bomba ve mayın arama köpekleri Alaz-Ayfi ve Dere tarafından arazide taş yığınları arasına ve toprağa gömülü vaziyette, 1 adet kaleşnikof piyade tüfeği, 1 adet G-1 piyade tüfeği, 1 adet Sten marka makineli tabanca, 1 adet otomatik av tüfeği, 3 adet kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 2 adet G-1 piyade tüfeği şarjörü, 219 adet 7.62 milimetre kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 125 adet 7.62 milimetre G-1 piyade tüfeği fişeği, 1 adet tabanca şarjörü, 3 adet tabanca kılıfı, 1 adet kütüklük ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak adli ve mülki makamlara bilgi verilerek ele geçirilen silah ve mühimmatlara el konulmuş olup, tahkikata devam edilmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Diyarbakır Valiliği Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (4)

HEKİM:

VATANA MİLLETE FAYDALI BİŞEY ÇIKSA ŞAŞARDIM. .

5
1
yanıtYanıtla
CanMobil-IOS:

Salak Nuri yorum a bak cay demle

3
0
yanıtYanıtla
CEPHANELÎKmobilWeb@haberler.com:

Gizliden gizliye silah yiginagi yapilmakta olup tesadüfen bulunanlar hariç nice sakli silahlar var devlet farkindami...

2
0
yanıtYanıtla
CAMOKAAA Mobil-ANDROID:

yav bu silahlar kürtler bir birini öldürmek için sakliyorlar ne boş boş yorumlar yazmışsınız

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title