Haberler

Çınarcık Sahilleri Daha Temiz Olacak

Mavi Deniz Birliği Başkanı Murat Erdoğan, Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki atık su arıtma tesisi ile denizin çok daha temiz olacağını söyledi.

Mavi Deniz Birliği Başkanı Murat Erdoğan, Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki atık su arıtma tesisi ile denizin çok daha temiz olacağını söyledi.

Adı Mavi Deniz Birliği olarak değiştirilen atık su arıtma tesisinin devreye girmesi ile birlikte Çınarcık'ta denizin daha temiz olduğunu söyleyen Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, "Tesisimiz bundan sonra Mavi Deniz Birliği adı altında faaliyete devam edecek. Bilindiği gibi evlerimizde kullandığımız atık sular bu tesise geliyor ve arıtma işlemi yapıldıktan sonra temizlenen atık sular denizimize deşarj ediliyor. Böylece denizimiz çok daha temiz olacak ve yaz aylarında gönül rahatlığı ile denize girebileceğiz. Zaten arıtma tesisimizin faaliyete geçmesinden itibaren denizimizde gözle görülür bir temizlenme var. Bunu da yaz boyunca İl Sağlık Kurulu'ndan gelen raporlardan ve vatandaşlarımızın yaz aylarında deniz temizliğinden bahsetmesinden anlıyoruz" dedi.

"Önümüzdeki yıllarda daha temiz bir denize sahip olacağımızın buradan garantisini veriyorum" diyen Erdoğan, birlik üyesi belediye başkanlarına teşekkür etti. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çınarcık Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title