Haberler

Çınarcık İlçesinde Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Yalova’nın Çınarcık ilçesi Belediye Başkanı Avni Kurt, ilçede yaklaşan yaz sezonuna yönelik temizlik çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Yalova'nın Çınarcık ilçesi Belediye Başkanı Avni Kurt, ilçede yaklaşan yaz sezonuna yönelik temizlik çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

Yaz aylarına yaklaşılması ve okulların kapanmasına sayılı günler kalması nedeniyle Yalova'nın turizm mekanı Çınarcık ilçesini heyecan kapladı. İşletmeler yaz hazırlıklarını sürdürürken Çınarcık Belediyesi de ilçede temizlik çalışmalarını başlattı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kurt, "İlçemizde yaz hazırlıklarına başladık. Çınarcık'ta bildiğiniz gibi okulların kapanması ile birlikte nüfusumuz oldukça fazla artıyor. Bununla birlikte de ilçemize verdiğimiz hizmetler çoğalıyor bunun en başın da temizlik geliyor. Biz de şimdiden hazırlıklarımızı yaptık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin hemen her yerinde temizlik çalışmalarımız hızla artarak devam ediyor. Öncelikle park ve bahçe temizliği ile işe başladık. Park ve bahçelerimizin temizliği bittikten sonra yeni konteynırlarımızın sayısını attırarak ve düzenli çöp toplama ile Çınarcık'ın en büyük sorunu olan çöp sorununu ortadan kaldıracağız. Bu yaz tüm halkımız çok daha temiz bir Çınarcık'ta yaşayacaklar. Ama halkımızdan ricam yapılan işlere sahip çıksınlar. Çöplerini çöpe konteynırlarına atsınlar" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avni Kurt Çınarcık Yalova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title