Haberler

Çınarcık'a Yaz Sezonunda 600 Bin Turist Bekleniyor

Kış nüfusu 13 bin olan, doğası ve havasıyla turistlerin gözde mekanlarından Çınarcık ilçesine bu sene yaz sezonunda 600 bin turisttin gelmesi bekleniyor.

Kış nüfusu 13 bin olan, doğası ve havasıyla turistlerin gözde mekanlarından Çınarcık ilçesine bu sene yaz sezonunda 600 bin turisttin gelmesi bekleniyor.

Çınarcık Turizm Derneği Başkanı Naci Soyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin doğal güzellikleri, havası ve deniziyle yaz mevsiminde cazibe merkezi olduğunu söyledi.

Kışın 13 bin olan nüfusun yazları katbekat arttığını vurgulayan Soyer, şöyle konuştu:

"Turizm bölgesi olan ilçemiz, Kocaeli, Bursa ve İstanbul gibi büyükşehirlere bir saat mesafe uzaklığında. Karayolu ya da deniz yoluyla da gelinebiliyor. İlçemiz doğa yapısı itibarıyla Türkiye'nin en gözde yerlerinden biri. Mavi ile yeşilin müthiş uyumunun olduğu, kolay ulaşılır bir yer. Şu an 150 bin turist ağırlıyoruz ancak Çınarcık'ta hedefimiz 600 bin turisttir. İlçemizde gezi yerlerimiz oldukça fazla. İlçemizin meşhur dondurması ve çınar böreği için yurtdışından gelen tatilcilerimiz dahi var."

Tatilcilerden Vedat Yılmaz da hipertansiyon nedeniyle kısmi felç geçirdiğini, doktoru ve tanıdıklarının ısrarlarıyla Çınarcık'a geldiğini anlattı.

Çınarcık'ta tatil yapmanın kendisine çok iyi geldiğini belirten Yılmaz, "Bir sene gibi kısa bir sürede, Allah'a bin şükür, felci yenmeyi başardım. Doktorum bu bölgedeki oksijenin büyük katkı sağladığını söyledi. Yürüyemeyecek halde geldim ancak şu an sapasağlamım" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Çınarcık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title