Haberler

    Çin ve Tayvanlı Panel Üreticilerine Mitsubishi Engeli

    Dokunmatik panel üretimi konusunda problemler yaşanabilir.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Bu senenin 2. yarısıyla birlikte yeni akıllı telefon, tablet ve ultrabook'ların sevkiyatında patlama olması bekleniyor. Ama sanayi kaynakları bu sevkiyatı etkileyebilecek bir durumu gündeme getirdi. Belirtilenlere göre Mitsubishi Chemical'ın OCA (Optical Clear Adhesive/Optik yapıştırıcı) üretim kapasitesi artan talebi karşılamak için yeterli olmayabilir.


    Çin ve Tayvan merkezli dokunmatik panel üreticileri bir alternatif olarak 3M ve LG Chem malzemeleri arıyorlar. Kaynakların belirttiğine göre alternatif firmalar Mitsubishi'den gelen sıkıntıyı azaltarak, yılın 2. yarısı beklenen seviyatı rahatlatacak.


    Piyasaya gözlemcileri mobilitede özellikle son çeyreğe dikkat çekiyor. Bunun nedeni olarak iPhone 6'yı gösteriyorlar. Önceki iPhone'lara nazaran yeni nesil iPhone'un piyasayı daha fazla hareketlendireceğini ve diğer telefon üreticilerinden bazılarının da rekabette öne geçmek için yeni modeller çıkartıp, sipariş sayılarını arttırdıklarını belirtiyorlar.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Hasan Uğur Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title