Haberler

Çin Ligi Ekibi, Arda Turan İçin 100 Milyon Euro Ödeyebilir

Güncelleme:

İspanyol basını, Beijing'in Arda Turan için Barcelona'ya 100 milyon Euro'luk teklif hazırladığını yazdı. Transfer gerçekleşirse Arda, gelmiş geçmiş en pahalı transfer olacak.

Barcelona'dan birçok oyuncuyu transfer listesine alan Çin ekiplerinden Bejing'in son iki hedefteki futbolcusu Daniel Alves ve Milli yıldızımız Arda Turan oldu.

Çin ekibinin Daniel Alves'e 3 yıllık 36 milyon Euro, Arda Turan için ise 100 milyon Euro ödeyebileceği öne sürüldü.

Mundo Deportivo gazetesinin haberinde Katalan devinin sezon başında 41 milyon Euro'ya aldığı Arda'dan 100 milyon Euro alabileceği, ancak önce Dani Alves'in daha sonra da Arda Turan'ın Çin düşüncesine o anda sıcak bakmadıkları aktarıldı.

TEKRAR GELECEKLER

Beijing Guoan'ın Arda Turan ve Daniel Alves transferiyle birlikte Jackson Martinez, Gervinho, Teixeira gibi yıldızlara karşı bir cevap vermeyi düşündüğü de vurgulanırken, Bejing'in bu futbolcular için yeniden kapıyı çalabileceği hatIrlatıldı.

Çin'de sıkıntılı günler geçiren ve ligin son sıralarında bulunan Bejing Guoan, sezon başında transfere 24 milyon euro harcadı.

Transfer döneminde Renato Augusto, Burak Yılmaz, Kleber, Ralf ve Xizhe Zhang gibi etkili isimleri kadrosuna katmıştı.

ARDA'NIN PERFORMANSI İSPANYA'DA GÜNDEM

Sezon başında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, Barça'nın transfer yasağı sebebiyle 6 ay oynayamamıştı.

Ocak ayından itibaren yeni kulübünde forma giymeye başlayan Arda tartışma konusu olmuştu. Uzun süren forma hasretini bitirdikten sonra Arda'nın yeterli form düzeyine ulaşmadığını belirten İspanyol gazeteleri özellikle kaybedilen puanlarda günah keçisi ilan edilmişti.

23 MAÇTA 2 GOL 3 ASİST

Milli futbolcu Ocak ayından bu yana Barcelona formasıyla toplamda 23 maça çıktı 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Wan:

Inşallah arda nın ayağı kırılır

3
29
yanıtYanıtla
messi 10:

dün barcanın maçını izledim 90 dk boyunca enrigueye küfür ettim 5dk kalmış maçın bitmesine arda turanı oyuna sokuyor bu kadar haksızlık bu kadar adaletsizlik olurmu be kardeşim bence arda turana çok haksızlık yapılıyor neywar messi neden 90 dk oyunda arda atleticonun 10 numara oyuncusuydu arda turanı bu duruma enrigue geitirdi adamın futbolunu resmen bitirdi

11
2
yanıtYanıtla
tarik:

yaslandi artik yasanan hayatin tekrari olmaz . her seyin bir sonu war.

0
9
yanıtYanıtla
DERTLi MERT:

Arda, nin sonu geldi yakinda kovulacaga benziyor.

3
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tablet reyiz bile malatyaspordan adanaspora 10 hıyara transfer oluyorsa ardaya benden bi patlıcan :D

5
1
yanıtYanıtla
Ertuğrul:

zaten bu gidiş anca çinde oynar

5
0
yanıtYanıtla
TT:

bu cinlilerde araplar gibi :)))

4
0
yanıtYanıtla
çin işi futbol:

Çin her zaman olduğu gerçek değil sahte ürüne yönelmiş. kalitesiz ve çakma ürünü sever çinliler.

4
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Mülk Suresini her gece okuyan kişinin , kabir azabı hafifletilir yada kaldırılır.

2
2
yanıtYanıtla
SNAYDER:

ARDA BARCADAN SONRA GS YE GEL

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title