Haberler

Çin'de Ayakkabı Fabrikası Çöktü: 14 Kişi Kayıp

Güncelleme:

Çin'de bulunan 4 katlı bir ayakkabı binası henüz belirlenemeyen bir sebeple çöktü.

Çin'de bulunan 4 katlı bir ayakkabı binası henüz belirlenemeyen bir sebeple çöktü. Olayına ardından başlatılan arama çalışmaları kapsamında 37 kişi kurtarıldı, 14 kişinin akıbeti ise bilinmiyor.

FABRİKA ÇÖKTÜ 14 İŞÇİ KAYBOLDU

Çin'in Zhejiang bölgesinde bulunan Wenlig kentinde 4 katlı bir ayakkabı fabrikası henüz belirlenemeyen bir sebeple çöktü. Çinli yetkililer, olayın meydana geldiği sırada en az 51 işçinin çalıştığı fabrikanın çökmesinin ardından çok sayıda sağlık görevlisinin ve itfaiye erinin bölgeye sevk edildiğini bildirdi.

37 KİŞİ KURTARILDI

Arama çalışmaları kapsamında 37 kişinin kurtarıldığını belirten yetkililer, 14 kişinin akıbetinin halen bilinmediğini ifade edildi. Yetkililer, fabrikanın neden çöktüğünün belirlenemediğini kaydederek, fabrikanın en üst katında yer alan büyük bir havuz inşaatının çökmeye neden olabileceğini belirtti.

GEÇEN OCAK AYINDA YAŞANAN ÇÖKÜNTÜDE 14 KİŞİ ÖLDÜ

Geçtiğimiz yılın Ocak ayında da Wenlig kentinde bir ayakkabı fabrikasının çökmesi sonucu 14 kişi hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Mehmet aMobil-IOS:

Daha bu iyi günlrniz

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title