Haberler

Cimnastik Antrenörü Silahlı Saldırıda Yaralandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden detay- 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi - Yaralının ambulansa kaldırılması - Hastanede müdahale Mersin'de silahlı saldırı- Tarsus'ta özel bir kulüpte cimnastik antrenörlüğü yapan kişi, silahlı saldırıda yaralandı Mersin'in Tarsus ilçesinde özel bir kulüpte cimnastik antrenörlüğü yapan kişi uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden detay- 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi - Yaralının ambulansa kaldırılması - Hastanede müdahale Mersin'de silahlı saldırı- Tarsus'ta özel bir kulüpte cimnastik antrenörlüğü yapan kişi, silahlı saldırıda yaralandı Mersin'in Tarsus ilçesinde özel bir kulüpte cimnastik antrenörlüğü yapan kişi uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.Alınan bilgiye göre, Tarsus Spor Salonu girişinde diğer antrenörlerle sohbet eden İrfan Fidanoğlu (28), çalan cep telefonunu açıp konuşmaya başlayarak Tarsus Şehir Stadı'na doğru yürümeye başladı.Kısa bir süre sonra silah sesleri duyulmasıyla Fidanoğlu, spor salonunun giriş kapısına doğru koşmaya başladı.Bu sırada kimliği tespit edilemeyen bir kişinin ise ateş açmaya devam etmesi sonucu Fidanoğlu sırtından yaralandı. Fidanoğlu, olay yerine gelen ambulansla ilçede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, silahtan çıkan mermilerin bazılarının ise spor salonuna yakın yerlere düştüğü belirlendi. Polis ekipleri, yaptıkları çalışmalarda iki kişi olduğu tespit edilen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Mersin Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title