Haberler

Çimentaş, Tecrübesiyle Yükseliyor

Güncelleme:

Ege Bölgesi'nin ilk çimento fabrikası, çimento ve hazır beton üreticiliğinde 65 yıllık tecrübesiyle sektörde fark yaratıyor.

Çimentaş, operasyonel mükemmellik ile pazar konumunu koruma en çevik ve karlı çimento çözüm sağlayıcısı olma vizyonuyla atılımlarına devam ediyor.

Türkiye'nin en büyük çimento ve hazır beton üreticilerinden olan Çimentaş, kuruluşundan bu yana disiplin içinde yürüttüğü çevreye duyarlı çözümleri ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıyacak ürünlerle öncü olma görevini üstlenmiş durumda.

Verimlilik ödüllü İzmir Fabrikası ile yüksek performanslı çimento üretimi konusunda anlamlı projelere imza atan Çimentaş Grubu'nun CEO'su Taner Aykaç, üretim kapasitesi açısından Türkiye'nin en büyük çimento grupları arasında yer aldıklarını; Ege ve Marmara Bölgeleri gibi en büyük pazarlarda konumlanmış olmalarının da pazardaki yerlerini stratejik olarak güçlendirdiğini belirtti. Ayrıca Aykaç, "Ülkemizin doğusunda bulunan Kars ve Elazığ fabrikalarımız ile de Irak, Nahcivan, Azerbaycan ve Suriye gibi pazarlara olan yakınlığımızın da ihracatta önder bir konumda olmamıza büyük etkisi var" şeklinde konuştu.

Çimentaş Grubu CEO'su Taner Aykaç, sektörde yarım asrı aşan tecrübelerinin de etkisiyle deprem ülkesi olan Türkiye'nin inşaat sektörüne yönelik yüksek performanslı çimento geliştirdiklerini ve ekonomiye katkı sağladıklarını belirterek, "Müşteri memnuniyetini en üst noktaya çıkaracak çimento ve hazır beton çözümleri üreterek, atık yönetimimizin de sinerjisini kullanarak, çevre bilinci ile sosyal sorumluluk alanlarında öncü olmayı görev edindik" dedi.

Ege Bölgesi'nin ilk çimento fabrikası olarak 1950 yılında faaliyetine başlayan, İzmir, Edirne, Elazığ ve Kars'ta entegre tesislere sahip olan Çimentaş Grubu, sosyal ve eğitim faaliyetlerine de önemli ölçüde katkı sağlıyor. Çimentaş Eğitim ve Sağlık Vakfı destekleriyle kurulan Işıkkent Lisesi (Işıkkent Eğitim Kampüsü), eğitimdeki gelişmiş ve araştırmacı yaklaşımı ile tanınıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çimentaş Türkiye İzmir Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title