Haberler

Çimen, hep halkın içinde...

Güncelleme:

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.


Yoğun çalışma temposunun yanı sıra esnaf ve vatandaşları sürekli ziyaret eden Başkan Çimen, vatandaşların istek ve şikayetlerine anında çözüm üretiyor.

Pazaryeri esnafı ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Çimen, vatandaşlarla iç içe olmasından dolayı büyük taktir topluyor.

Beraberinde Zabıta Müdürü Halit Şişman, Temizlik İşleri Müdürü İsa Şanlıtürk ve Strateji Geliştirme Müdürü Melih Çoban ile birlikte pazaryeri esnafını ziyaret eden Başkan Çimen, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Çimen, her fırsatta esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiklerini kaydederek, "Makamımızın kapısı sonuna kadar esnaf ve vatandaşlarımız için açık. Bizleri ziyarete gelen herkesin istek ve şikayetlerine karşılık vermeye çalışıyoruz. Ancak biz yine de her fırsatta esnafımızın ve vatandaşımızın ayağına gidiyoruz. Onlarla buluşarak sohbet etmek bize mutluluk veriyor. Çok kez vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinleyerek anında çözüm üretme şansı da elde ediyoruz. Bizim tek derdimiz ilimize ve insanımıza hizmet etmek. Hizmet ettikçe mutlu oluyoruz. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetleri de esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak yapıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ercan Çimen Pazaryeri Gümüşhane Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title