Haberler

Çimen: "Akp Horasan'da Yalanlar Üzerinden Siyaset Yapıyor"

MHP Milletvekili Adayı Ertürk Çimen, “Hiç kimse Ülkücü hareketi yıpratamaz. AKP yalan üzerinden siyaset yapmayı bıraksın, Horasanlının dert ve sıkıntılarına çare olsun” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Ertürk Çimen, "Hiç kimse Ülkücü hareketi yıpratamaz. AKP yalan üzerinden siyaset yapmayı bıraksın, Horasanlının dert ve sıkıntılarına çare olsun" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Ertürk Çimen seçim gezisini Horasan'da sürdürdü. Horasanlıların dert ve sorunlarını dinleyen MHP'li Ertürk Çimen'e ilgi de büyük oldu. Geçtiğimiz gün Horasan'da 30 civarında ülkücünün AKP'ye katıldığı haberlerinin yalan olduğunu, hiç kimsenin Ülkücü hareketi yıpratamayacağını, haberlere alet olan şahsın kişiliğine de hiç yakışmadığını söyledi.

AKP'nin yalanlar üzerinden siyaseti bırakmasını tavsiye eden Ertürk Çimen, 'Siyaset uzun soluklu bir maratondur. Bu tür yalan haberlerle algı yapılacağına Horasanlı vatandaşlarımızın dert ve sıkıntılarına 13 yıldır neden çare bulamadıklarına kafa yormalarının kendileri ve partileri için daha hayırlı olacağını düşünüyorum' dedi.

ÇİFTÇİ DE ÜRETİCİ DE MAĞDUR

Horasan'da esnaf ziyareti yapan, çiftçi ve üreticilerle bir araya gelen Ertürk Çimen'e üreticiler 'Tarımda üretimin karşılığını alamıyoruz. Üretim karşılığında gerekli desteği MHP'den istiyoruz' dediler.

Milletvekili Adayı Ertürk Çimen ise gübre ve yemde KDV'nin alınmayacağını, Mazotun litresinin 1.075 lira olacağını belitti.

MHP'nin vatandaşın dertlerine çare olmak için siyaset yaptığını, bu manada bütün vatandaşlarını kucakladığını belitti.

'MHP ne ülkeyi bölmenin peşinde, ne de küresel güçlerin güdümünde' diyen Çimen, MHP'nin tek bir derdinin vatanın bütünlüğü, kardeşliğin devamı ve milletin refahı olduğuna dikkat çekti.

AKP'nin bugünkü planının MHP'yı yıpratmak olduğunu, yalanla, iftiralarla, yalan siyaset yapmakla başaracaklarını sandıklarını anlatan Çimen, şunları söyledi:

'Asılsız ve arkası olmayan bilgilerle siyaset yapılmaz. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Ötesi yoktur. 13 yıldır yalan siyasetin sonuna geldi AKP. Vatandaş 1 Kasım'da desteğini MHP'den yana kullanacak. Bunu gittiğimiz her yerde görüyoruz. AKP nin maskesi düştü ve vatandaşta gerçek yüzü görmüş oldu. Algılarla artık bu iş gitmiyor. İşte Horasanlı burada, dertler, sorunlar yığınca burada. 13 yıllık iktidar Horasan'a hiç bakmamış. Ne köylüye, ne çiftçiye, ne üreticiye, ne çalışana ve ne de emekliye bakmış. Çok şey vaat etmiş ama vaat ettiklerini yerine getirmemiş. MHP ayaktadır. İktidara yürümektedir. MHP'yi yıpratmaya çalışanların, bu manada algı yönetimine başvuranların hevesleri kursaklarında kalacaktır.'

-'TOPLUMUN HER KESİMİ MAĞDUR'

MHP'li Ertürk Çimen, 'Çiftçimizin sorunlarını mutlaka dile getirip, kökünden çözeceğiz. Çiftçimiz çok zor durumda ve ürettikleri malı pazarlamakta çok zorluk çekiyor. Bu zorlukları gidermek için söz veriyoruz, her zaman arkasındayız. Aynı zamanda işçi, emekli, esnaf toplumun her kesimi mağdur. Bu mağduriyetlerin giderilmesi için çalışacağız" dedi.

MHP'li Ertürk Çimen terörün ekonomik manada Erzurum'u vurduğunu, mağdur ettiğini, her kesimin bu mağduriyetten nasibini aldığını söyledi,

Çimen, hastaneler başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşların sosyal tesislerinin bile masraflarını karşılayamaz duruma geldiklerini ifade ederek, 'Siz bir de esnafı düşünün. Çiftçiyi üreticiyi düşünün. İnsanlar ürettikleri patatesi bile Doğu'ya ve Güneydoğu'ya terör belası yüzünden götüremez olmuşlar. Ülkenin geldiği nokta perişandır. Onun için vatandaş MHP'yi istiyor ve MHP'yi destekleyeceğini söylüyor' şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ertürk Çimen Ak Parti Horasan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title