Haberler

Çim Hokeyinde Battalgazi Türkiye Şampiyonu Oldu

Konya’da düzenlenen U-18 Yaş Altı Çim Hokeyi Türkiye Şampiyonası’nda Malatya Battalgazi Halk Eğitim Spor Kulübü Şampiyon oldu.

Konya'da düzenlenen U-18 Yaş Altı Çim Hokeyi Türkiye Şampiyonası'nda Malatya Battalgazi Halk Eğitim Spor Kulübü Şampiyon oldu.

Konya'da yapılan şampiyonada rakipleri karşısında iyi bir performans ortaya koyan Malatya Battalgazi Halk Eğitim Spor Kulübü şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

26 takımın katıldığı şampiyonada finalde Gaziantep Nizip Belediyespor'u normal süresi 1-1 biten maçta penaltılar sonucu 2-1 yenen Malatya temsilcisi bu sonuçla kupanın sahibi oldu.

Battalgazi Halk Eğitim Spor Kulübü teknik sorumlusu ve TÜFAD üyesi Ünal Aytekin yaptığı açıklamada şampiyonluğu Malatya halkına armağan ettiklerini söyledi.

Aytekin Türkiye şampiyon oldukları için tarifsiz bir mutluluk yaşadığını belirterek, "Konya'da çok güçlü takımlar arasında şampiyon olmayı başardık. Öncelikle sporcularımı ve teknik heyetimi tebrik ediyorum. Gerçekten büyük bir başarıya imza attık. Malatya'dan böyle bir şampiyonaya ilk kez bir takım katıldı. ve bu şampiyonanın ardından bir sporcumuza da milli takımdan teklif geldi. İnşallah bu başarımızı sürdüreceğiz. Bu şampiyonluğu bize inanlara ve Malatya halkına armağan ediyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Battalgazi Malatya Türkiye Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title