Haberler

Cilvegözü Sınır Kapısı'nda Arife Yoğunluğu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye geçiş yapanlardan detay Cilvegözü Sınır Kapısı'nda arife yoğunluğu- Türkiye'ye sığınan bazı Suriyeliler, bayramı, vatanları ve yakınlarının yanında geçirmek için Suriye'ye gidiyor Türkiye'ye sığınan bazı Suriyeliler, Ramazan Bayramı'nı, vatanları ve yakınlarının yanında geçirmek için Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye geçiş yapıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye geçiş yapanlardan detay Cilvegözü Sınır Kapısı'nda arife yoğunluğu- Türkiye'ye sığınan bazı Suriyeliler, bayramı, vatanları ve yakınlarının yanında geçirmek için Suriye'ye gidiyor Türkiye'ye sığınan bazı Suriyeliler, Ramazan Bayramı'nı, vatanları ve yakınlarının yanında geçirmek için Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye geçiş yapıyor. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Suriye'ye gitmek için, Türkiye'nin farklı bölgelerinde barınan Suriyeli ailelerin gümrük kapısından çıkışları kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor. Suriyelilerin, yanlarında getirdikleri birkaç parça eşyayla ülkelerine döndükleri gözlenirken, Türkiye'den arife gününde Suriye'ye 600 kişinin geçtiği, Suriye'den Türkiye'ye yaya geçişi olmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Cilvegözü Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title