Haberler

Cilt Bakımının Yeni Adresi: Kozmetikon.Com

Güncelleme:

Avrupa'nın en iyi profesyonel kozmetik markaları artık bir tıkla elinizde!

Dünyada spa ve fitness alanında, gerçek ahşap motorlu yatak üreten tek firma olan Doğuş Kozmetik SPA Group'un, son dönemde adından sıkça söz ettiren yeni markası "Kozmetikon.com", dünyaca ünlü 9 ayrı profesyonel kozmetik markasını online platformda tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor…

Sağlıklı yaşamın olmazsa olmazlarındandır; 'beden', 'ruh' ve 'cilt'in daha genç ve daha fresh görünümü! Şehir-iş koşturmacası arasında, beden ve ruhumuzun daha canlı görünebilmesi için spor yapıp, sağlıklı beslenmenin kurallarını uygulayıp, mevsimsel ihtiyaç onarımlarımızı yaparız. Peki ya, içeriğini bilmediğimiz ya da bildiğimizi sandığımız ürünlerle desteklemeye çalıştığımız ve çoğu zaman da es geçtiğimiz 'cildimiz' için ne yapıyoruz ya da ne kadar doğru ürünler kullanıyoruz?

Halbuki bildiğimiz bir şey; cildimiz, bedenimizin aynasıdır. Ruhumuz ve bedenimiz gibi cildimizin de bakıma ve onarıma ihtiyacı var. İşte bunun için de kaliteli, doğru ve en önemlisi güvenilir bakım ürünlerinin satışa sunulduğu adreslere ihtiyacımız var. Son yıllarda birçok kozmetik ürünü, kadın ve erkeğin kurtarıcısı olmuş durumda, fakat ulaşılabilinirlikleri ve profesyonel marka olup olmadıkları tartışılır! İşte sizleri bu soru işaretlerinden kurtaracak bir adres: KOZMETİKON… Aslında birçoğunuzun güzellik merkezilerinde bulunan online satış stantlarından bildiği / aşina bir marka Kozmetikon.com…

Avrupa'nın en iyi kozmetik markaları arasında kabul edilen Biodroga, Biodroga MD, Comfort Zone, Phytomer, Elements, Futuresse, Natural Secret ve Algotherm gibi ürünleriyle de markasının güvenirliğini tescilleyen Kozmetikon, sizleri ulaşılabilirlik zahmetinden de kurtararak "kozmetikon.com" sanal mağazası üzerinden sağlıklı ve kaliteli ürünleri tecrübelemeye davet ediyor. Geçtiğimiz aylarda, marka yüzü Ebru Şallı ile görünürlüğünü perçinleyen Kozmetikon.com; 'yüz-vücut-el-ayak bakım ürünlerinden cilt serileri ve anti-aging, leke açıcı, peeling, banyo terapilerine' değin, sadece tüketicisi kadın portföyü ile sınırlı olmayıp, erkek bakım serileriyle de geniş skalada ürün seçeneği sunarak, her geçen gün ürün yelpazesini yenilmeye ve çoğaltmaya devam ediyor. Hem de yüzde 40'a varan indirimlerle birlikte!

Güzellik merkezlerinin ürünü, rafta ve stokta tutmasına gerek kalmadan ihtiyaca yönelik ürünleri sunabilmesine imkan tanıyan Kozmetikon, sadece mağaza sahiplerinin değil, müşterilerin de kullanıcı koduyla sipariş verebilmesini sağlıyor. Sistem bayilerin müşteri takibini kolaylaştırırken, müşteriler de bu sistem sayesinde seçkin markaların 1000'e yakın ürününe tek bir tıkla sahip olabiliyor. Takip içi www.kozmetikon.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğuş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title