Haberler

Çiller Çiftinin Selanik Gezisi Yunan Basınında

Eski başbakanlarından Tansu Çiller'in eşi ve arkadaşları ile yaptığı Selanik gezisi, Yunanistan'da büyük ilgi gördü.

Eski başbakanlarından Tansu Çiller'in eşi ve arkadaşları ile yaptığı Selanik gezisi, Yunanistan'da büyük ilgi gördü. Yunan basını Çiller çiftinin gezisini 'Kardak Krizi Başbakanı Yunanistan'da' başlığıyla okuyucularına duyurdu.

Eski başbakanlardan Tansu Çiller, eşi Özer Çiller ve yakın arkadaşları ile Yunanistan'ın Selanik şehrini gezdi. Selanik'e giden Çiller Çifti ve beraberindeki 10 kişilik grupla Oreokastra Beldesi'ndeki bir balık restoranında yemek yedi. Tansu Çiller'i güneş gözlüğü takmasına rağmen Yunanlılar tanıyıp, büyük ilgi gösterdi.

Yemekte Çiller ve arkadaşlarına Oreokastra Belediye Başkanı Asterios Gavotsis eşlik etti. Yaklaşık 3 saat restoranda kalan Çiller Çifti, daha sonra Selanik'teki bazı mağazaları gezdi. Çiller'in güvenlik önlemi istemediği öğrenildi.

Yunan 'www. politesoraiokastrou.gr' haber sitesi Çiller çiftinin gezisini 'Kardak Krizi Başbakanı Yunanistan'da' başlığıyla okuyucularına duyurdu. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tansu Çiller Özer Çiller Yunanistan Kardak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title