Haberler

Çilingiroğlu: Fenerbahçeli Spor Müdürleri Beşiktaş Aleyhine Çalışıyor

Güncelleme:

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, "Fenerbahçeli spor müdürleri tarafından son 5 haftada Beşiktaş aleyhine haberler yaptırılıyor" diyerek olay yarattı.

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, şampiyonluk yolunda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki rekabeti yorumlarken gündeme bomba gibi düşen çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"SPOR MÜDÜRLERİNİN ÇOĞU FENERBAHÇELİ"

Çilingiroğlu, basındaki spor müdürlerinin çoğunun Fenerbahçeli olduğuna vurgu yaparak Beşiktaş aleyhine haberler yapıp şampiyonluk yolunda sarı lacivertlileri avantajlı konuma getirme çabasında olduklarını söyledi.

SOSYAL MEDYADA TT OLDU

Kaya Çilingiroğlu'nun bu çarpıcı açıklamaları Twitter'da kısa sürede top tweet listesine girdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kaya Çilingiroğlu Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

ES-ES:

Oğuzhan Özyakup''un orta parmak harekerine ceza vermeyen, sesini çıkarmayanlar, Şikeye ortak olmayın . Çilingiroğlu kim, Oğuzhan o parmak hareketinden dolayı, futbolu bıraksın diyebiliyor mu . ŞİKECİ BJK; Şenol Güneş, FİKRET ORMAN; TFF istida diyebiliyor mu ?

56
22
yanıtYanıtla
kemal:

aziz yıldırımın yapmayacağı şey yok. haber de yapar algı da oluşturur kale arkasına 50 adamını yerleştiriri meşale attırım 3-0 hükmen maç kazandırır. aziz yıldırım bu yapar yapar

16
26
yanıtYanıtla
aho aga:

az delikanlı olun, bjk kalan maçlarını alıp şampiyon olursa herşey düzgün temiz lig, bjk bir maç tökezleyip şampiyon olamazsa şike var kirli lig, gidin la işinize. .

9
10
yanıtYanıtla
Fenerli:

Serefli ikincilik var Fenerin yarisi kadar ikinci olmus bir takim serefli ikincilikten bahsetti Ozaman Fener kadar serefli takim yok

yanıt27
yanıt3
AZİZ BAHÇE SPOR:

Fenerbahçemiz Türkiye''nin Uefa, Cas ve Yargıtay karararıyla şikesi tescillenen ilk ve tk spor kulübüdür. Bu gerçeği ne yazık ki kimse değiştiremez. FB''nin ezikliği de hem şikeci oluşundan hem de az kupalı ve az yıldızlı oluşundan kaynaklanmaktadır.

yanıt4
yanıt3
asd asd:

asıl kendisi böyle diyerek ve de fenerin maçlarını isteyerek karıştırmak istiyor dingil

6
12
yanıtYanıtla
ecelvakti geldi pkklilar:

aglama ülen beziktasli hülya avsar

4
10
yanıtYanıtla
villims:

Doğru söylüyor özellikle beyaz tv şimdiye kadar hep galatasarayla uğraşırdı fulbolcusundan yönetecisinden konuşmalarda hata arardı şimdi beşiktaşla özelliklede ahmet çakar tam bir fener propagandacısı

7
6
yanıtYanıtla
yuh:

Yaw he sana da he diyoruz seni yorumcu yapana da he diyoruz, maç bitiminde bursa gereksiz istekliydi diyene de he diyoruz, konya maçı satacak diyene de he diyoruz, sonraki haftada hakem atanmadan bize bu hafta hakemle çelme takacaklar diyene de he diyoruz, beşiktaşa algı operasyonu yapılıyor diyene de he diyoruz, kendini hala beşiktaş başkanı sanan federasyon başkanına he diyoruz, en çokta her hafta fener hakemle aldı demenize he diyoruz. . He koçum hee sensin hee. . en birinci sizsiniz. . .

3
9
yanıtYanıtla
Adımdan sizene:

adam gibi adamdır bu kaya gördüğüm en dürüs fenerbahçelidir şikebehçe azizenin tescilli takımıdır geridön fenerbahçe git aziz uslu volkı

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title