Haberler

Çilimli Osb'de Meclisin Payı Yüzde 40

Düzce İl Özel İdaresinin Çilimli’de kurulacak Organize Sanayi Bölgesine yüzde 40’lık katılım payı ile kurucu ortak olarak dahil olması kararı alındı.

Düzce İl Özel İdaresinin Çilimli'de kurulacak Organize Sanayi Bölgesine yüzde 40'lık katılım payı ile kurucu ortak olarak dahil olması kararı alındı. Alınan karar doğrultusunda OSB'nin kurucu ortakları arasında İdareyi temsilen 6 İl Genel Meclis üyesi yer alacak.

İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu konuyla ilgili yapılan araştırmanın sonuçlarını rapor haline getirdi. Komisyon Başkanı Selahattin Esen tarafından meclise sunulan raporda şu bilgiler yer aldı: "Komisyonumuzca 3 Haziran 2014 tarihinde yapmış olduğu araştırma ve inceleme neticesinde ilimiz Çilimli ilçesi kuruluş işlemleri devam eden ve yer seçim çalışmaları tamamlanan Organize Sanayi Bölgesinin kuruluş protokolünün hazırlanması kapsamında OSB kurucu ortakları içerisinde yer alan İl Özel İdaresini temsilen mensuplar için İl Encümen Kararıyla seçilen 6 üyeye tekabül eden yüzde 40 katkı payıyla katılımının sağlanması komisyonumuzca uygun görülmüştür." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çilimli Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title