Haberler

Çılgın Motorcular İzmir'den Çıktı Avrupa'yı Turladı

İzmir’in Ödemiş ilçesinden motosikletleriyle yola çıkan dört arkadaş, hayallerini gerçekleştirerek toplam 4 bin 500 kilometre yol yapıp Avrupa’yı turladı.

İzmir'in Ödemiş ilçesinden motosikletleriyle yola çıkan dört arkadaş, hayallerini gerçekleştirerek toplam 4 bin 500 kilometre yol yapıp Avrupa'yı turladı.

Ödemiş ilçesinde yaşayan Erdem Renda, Mehmet Bülent Beyazitlioğlu, Ali Çakır ve Ertan Güloğlu isimli motosiklet tutkunu dört arkadaş, Avrupa'yı turlama hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti. Dört kafadar arkadaş, ilçeden motorla yola çıkarak İpsala sınır kapısından Yunanistan'ın Kavala kentine ulaşmayı başardı. İtalya hayalini gerçekleştirmek isteyen gençler, Yunanistan'da biraz kaldıktan sonra İtalya'nın Ancona kentine ulaştı. Ancona kentinden sonra Venedik ve Milona'ya giden Ödemişli motorseverler, İsviçre sınırında bulunan Goma gölüne giderek orada bir gece konakladı. 10 gün boyunca toplam 4 bin 500 kilometre yapan motorcular, Avrupa'yı turladı. Dört arkadaş, daha sonra ilçeye dönüş yaptı. Mehmet Bülent Beyazitlioğlu, motosikletle gezmenin özel bir duygu olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Ben ve Erdem Renda, Ali Çakır ve Ertan Güloğlu arkadaşlarımla motosikletlerimizle İtalya'ya gitme hayalimizi gerçekleştirdik. Motosikletle gezmenin özel bir duygu olduğunu söyleyebilirim. Ödemiş'ten yola çıktık ve ilk olarak Lapseki'ye oradan da feribotla Gelibolu'ya vardık. Sonra Edirne Keşan'daki İpsala sınır kapısından çıkarak Yunanistan'ın Kavala kentine ulaştık. Kavala'da bir gece konaklamanın ardından İgoumnenistsa sahil kasabasına gittik. Kasabadan yola çıktık ve İtalya'nın Ancona kentine ulaştık. Ancona'dan sonra Venedik ve Milona'ya turumuzu gerçekleştirdik. Sonra İsviçre sınırında bulunan Goma gölüne giderek orada bir gece konakladık. Son olarak Floransa'ya gittik ve Floransa gezisinden sonra geriye döndük. Toplam 4 bin 500 km keyifli bir yolculuk yaptık." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Ödemiş İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title