Haberler

Çılgın Koca, Karısına Tecavüz Eden Şahsın Cinsel Organını Kesti

Güncelleme:

Endonezya'da yeni evli koca, cinnet getirerek karısının tecavüzcüsünü öldürüp cinsel organını kesti, pişirip karısıyla birlikte yedi.

Endonezya'nın başkenti Jakarta'nın Penumangan Lama köyünde yeni evli koca, cinnet getirerek karısının tecavüzcüsünü öldürüp cinsel organını kesti, pişirip karısıyla birlikte yedi.

BAKİRE OLMADIĞINI ÖĞRENİNCE KRİZE GİRDİ

Bir seyahat acentasında şoför olarak çalışan Rudi Efendi (30) isimli adam yeni evlendiği Nuriah (20) isimli karısının bakire olmadığını fark edince sinir krizi geçirdi. Genç kadın düğünden bir hafta önce eski erkek arkadaşının kendisine tecavüze ettiğini söyledi.

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Öfkeden deliye dönen Rudi Efendi, karısının da dahil olduğu bir plan yaptı. Karısına tecavüzcüsüyle buluşma ayarlamasını söyledi. Sonrasında buluşma yerine kendi giderek tecavüzcüyü bıçaklayarak öldürdü.

CİNSEL ORGANINI KESİP...

Cinsel organını cesedin bedeninden kesip alan Efendi, öldürdüğü adamı bir minibüsün içine koyarak yaktı. Cinsel organı eve getiren adam karısıyla birlikte kurbanın pişirdikleri organını yedi.

"KALBİMİN ACISINI DİNDİRMEK İÇİN YEDİM"

Polis yanmış minibüsü ekim ayının başlarında buldu. Yapılan araştırmalar sonucunda Rudi Efendi ve karısı Nuriah gözaltına alındı. Yapılan sorgularında Efendi suçunu itiraf ederek; "Karıma tecavüz ettiğini öğrendiğimde sinirden çılgına döndüm. Onu öldürme planı yaptım. Karımın cinayetle hiçbir ilgisi yok." diyerek ifade verdi.

Efendi yapmış olduğu yamyamlığı bir tür ilaç olarak tarif ederek "O organı kalbimin ağrısını dindirmek için yedim." dedi. Tulangbawang polisi çiftin cinayeti birlikte planlayıp işlediğini belirterek karı kocayı tutukladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Jakarta Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (32)

Kara:

Tecavüzcülere bunu diriyken yapacaksın..yalnız mutfak kısmı olmamış

33
0
yanıtYanıtla
GÜZELLiK UZMANI:

Boynuna kolye olarak taksaydi, , daha kibar olurdu.

27
0
yanıtYanıtla
cem tuna:

cok harika bir yorum, , inanin cok güldüm, , haalaa gülüyorum. . ;))))))

yanıt8
yanıt0
))):

KESİN ADANADIR DEDİM :D AMA YANILMIŞIM (İLKKEZ)

23
3
yanıtYanıtla
AKP:

AKP bu konuyla ilgili geniş kapsamlı yasa çıkarsın

11
14
yanıtYanıtla
ne desem:

kaldırıp da kesseydi iki porsiyon yiyecekti!

21
3
yanıtYanıtla
SamiHyPiA:

Endonezya dediğin Adana''nın Seyhan ilçesi Samsun''un İlkadım mahallesi gibi bir yer anlaşılan

16
6
yanıtYanıtla
Aras:

saçmalama lan geri ne alakası var

yanıt1
yanıt1
Aplarslan:

Bu arada ölen adam gurur duyuyordur simdi , ikisini de yedirdim diye ... gülsem mi aglasam mi bilemedim :)

18
1
yanıtYanıtla
erisilmez_06:

kesmişsin de niye yedin beee

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title